Meniu

Pentru motociclete de Piese și accesorii pentru motociclete Adventure

Vă place să explorați terenuri necunoscute și să trasați rute noi? Vei găsi tot ce ai nevoie tu și motocicleta ta pentru a finaliza cele mai dificile expediții.

Cele mai populare

Pantofi

Traversări de râuri, singletrack-uri fascinante pe stepe sterpe și cățărări dificile în munți despre care se crede că au fost uitați de lume. Acestea sunt doar câteva dintre circumstanțele din care ar trebui să ieșiți cu picioarele uscate în timpul unei expediții. Cizmele pentru motociclete de aventură ar trebui să fie rezistente, impermeabile și sigure; la urma urmei, nu știi niciodată ce îți va aduce aventura de cealaltă parte a lumii. Avem pentru tine o gamă de cizme de motocicletă pregătite pentru cele mai dure provocări, pe care le-am testat noi înșine în timpul expedițiilor enduro și de aventură în Kârgâzstan, Mongolia, România, Tadjikistan și Norvegia, printre altele.

Îmbrăcăminte

Îmbrăcămintea pentru motociclete de aventură trebuie să fie pregătită pentru orice s-ar putea întâlni într-o expediție. În caz de ploaie puternică, o membrană impermeabilă și un guler din neopren vă vor fi de folos; pe timp de caniculă, un sistem de ventilație puternic și o căptușeală din plasă vă vor oferi ușurare; iar în caz de murdărie, protecțiile certificate, materialul exterior Cordura și fibrele de aramidă se vor dovedi de neprețuit. Indiferent de direcția pe care o veți lua, îmbrăcămintea pentru motociclete Adventure va fi un tovarăș de călătorie fidel pe care vă puteți baza. La Gmoto, veți găsi îmbrăcăminte pentru motociclete de expediție de la Rebelhorn, Adrenaline, Modeka, SPIDI și RST, printre altele.

Rucsacuri

Un rucsac de motocicletă este o parte indispensabilă a oricărei expediții. Acesta va transporta provizii, documente, o trusă de unelte de motocicletă de buzunar, un aparat foto și alte obiecte mici care merită să fie întotdeauna la îndemână. Cu toate acestea, un rucsac de motocicletă nu se referă doar la transportarea lucrurilor, ci și la un confort și o siguranță mai mare în timpul călătoriei. Rucsacurile cu un camelbak (rezervor de apă) vă vor permite să refaceți lichidele fără a vă opri, în timp ce o protecție certificată pentru spate încorporată în unele modele va minimiza urmările unei căzături. Un rucsac de motocicletă va fi util și în momentele în care coborâți de pe motocicletă și explorați zona, având în continuare la dumneavoastră cele mai valoroase obiecte.

Piese

Nu trebuie să uitați piesele de schimb pentru motocicletă în timpul expediției dumneavoastră. Acestea sunt cele care vă vor salva pielea atunci când traversați regiuni uitate ale globului, unde un magazin sau un atelier de motociclete bine echipat poate să nu fie disponibil. Mai mult, piesele de motocicletă sunt un aspect la fel de important atunci când vă pregătiți. Atunci când vă pregătiți pentru călătoria vieții dumneavoastră, nu merită să folosiți jumătăți de măsură, așa că alegeți piese de motocicletă de la producători de încredere care garantează o manoperă de înaltă calitate și materiale robuste. Aici veți găsi o selecție mare de piese de motocicletă pentru mașinile Adventure.

Anvelope

Te îmbarci în călătoria vieții tale? Nu uitați că anvelopele de motocicletă sunt singura parte a mașinii dumneavoastră care intră în contact direct cu drumul. Acestea vă oferă tracțiunea potrivită pe teren accidentat, distanțe scurte de frânare și aderență pe asfalt umed, așa că ar trebui să fie în stare excelentă. Mai mult, o motocicletă încărcată cu echipament de turism își uzează anvelopele mai repede, așa că gândiți-vă de două ori înainte de a pleca la drum pentru a le înlocui. Veți găsi anvelope de motocicletă pentru orice tip de teren, de la asfalt până la nisipuri deșertice.

Accesorii

În timpul unei expediții, veți avea nevoie de accesorii pentru motociclete pentru a vă face călătoria mai sigură și mai confortabilă. Un costum de ploaie, un compresor portabil, o trusă de scule și găleți pentru anvelope sunt doar câteva exemple de gadgeturi care vă salvează pielea în sălbăticie. Înainte de a porni la drum, gândiți-vă bine la ceea ce vă trebuie și la zonele din lume în care vă îndreptați, apoi începeți să explorați gama extinsă de accesorii pentru motociclete. Nu lăsați nimic să vă surprindă în călătoria dumneavoastră!

Produse de garaj

Excursiile pe motocicletă nu sunt o performanță ușoară, așa că mașina dumneavoastră trebuie să fie pregătită în mod robust. Produsele de garaj (inclusiv scule, suporturi și cricuri) vă vor permite să efectuați o inspecție amănunțită a motocicletei într-un timp scurt, urmată de revizii și remedierea defecțiunilor. Nu lăsați succesul expediției dvs. în mâinile întâmplării și fiți pregătit pentru orice provocare pe care v-o oferă direcția aleasă. Alegeți produse de garaj de calitate și nu vă lăsați luat prin surprindere.

Căști de motocicletă

O cască de motocicletă ADV trebuie să fie durabilă, sigură și funcțională. La urma urmei, plecați cu ea într-o aventură în care se poate întâmpla orice. Pe șosea, cele mai bune căști sunt cele maxi, integrale și enduro. Optează pentru un model cu vizieră, parasolar și un sistem de ventilație excelent. Carcasa este, de asemenea, importantă. Compozitul multistrat cu umplutură certificată și fixare DD va rezista la greutățile oricărei expediții. În timpul călătoriilor în Kârgâzstan, Mongolia, Tadjikistan, Norvegia și Siberia, am testat căști de motocicletă de la mărcile Airoh, Bell, Caberg și Shark, pe care le veți găsi, bineînțeles, în gama noastră.

Lenjerie de corp termo-activ

Lenjeria de corp termo-activă este un articol de îmbrăcăminte de expediție indispensabil. Datorită construcției sale fără cusături, nu provoacă iritații, vă menține proaspăt pentru mai mult timp (ionii de argint și materialele speciale limitează înmulțirea bacteriilor responsabile de mirosurile neplăcute) și încălzește corpul în timpul înghețurilor matinale și al ploilor interminabile. Mai mult, unele modele permit răcirea corpului pe timp de caniculă, reducând temperatura la nivelul corpului cu până la 1 grad Celsius! Credeți-ne, lenjeria termică vă va transforma definitiv experiența moto.

Bagaje

Atunci când vă faceți bagajele pentru o expediție solicitantă, alegeți doar obiectele cele mai necesare pentru a o duce la bun sfârșit în condiții de siguranță, confort și plăcere. În timpul călătoriei, aceste articole capătă o cu totul altă semnificație; fără ele, călătoria ar putea să nu fie un succes. De aceea, merită să le protejați bine, alegând bagaje de motocicletă robuste, durabile și ergonomice. Valize laterale din aluminiu, o valiză centrală din plastic sau poate un rollbag din material impermeabil? Alegerea este imensă, la fel ca și gama noastră de bagaje de motocicletă pentru excursii, călătorii și excursii în jurul coșului.

Mănuși

Mâinile sunt una dintre cele mai expuse părți ale corpului atunci când mergeți pe motocicletă. Acestea sunt lovite de vânt, de ploaie și de tot felul de obstacole atunci când mergeți în offroad, așa că merită să le protejați bine. Mănușile pentru motociclete de aventură ar trebui să fie confecționate dintr-un material rezistent, care să poată face față urmărilor unei căzături în off-road și pe asfalt, și să fie complet impermeabile la vânt și la apă. Este recomandabil să alegeți un model cu manșetă înaltă și zone de ventilație, care sporesc semnificativ confortul de pilotaj. Alegeți mănușile de motocicletă potrivite pentru viitoarea călătorie și porniți la drum!