check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 650010

Arcurile de ambreiaj BCE CSK 242/3 - CSK242

- 10%

71,75 RON inclusiv TVA Preț normal  79,72 RON

Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere: 79,72 RON

Arcurile de ambreiaj BCE CSK 242/3

Producător:
EBC
Cod produs:
CSK242
Descriere generală
  • Fotografia prezintă compoziția completă a setului.
  • Seturile de arcuri de ambreiaj EBC sunt compuse din 4 până la 8 arcuri pe pachet. Numărul de arcuri dintr-un pachet este specificat în denumirea produsului, de exemplu, CSK113/6, unde 6 înseamnă că în pachet sunt 6 arcuri din acest model.
  • Arcurile sunt de diferite forme și lungimi, adaptate la tipul specific de ambreiaj de pe motocicletă. Tehnologia de prelucrare a oțelului carbon utilizat înseamnă că arcurile EBC sunt cu 10-15% mai dure decât cele originale. Acest lucru ajută la reducerea alunecării ambreiajului și prelungește durata de viață a întregului sistem.
  • Vă rugăm să rețineți că arcurile trebuie înlocuite împreună cu discurile de ambreiaj (lamele). Înlocuirea discurilor de ambreiaj singure, fără înlocuirea arcurilor în același timp, duce la o reducere a duratei de viață a discurilor cu până la 20%.
  • Țara de origine: Regatul Unit
  • Producător: EBC
  • EBC Brakes este brandul celui mai important producător de componente de frână din lume, Europian Friction Industries Ltd, cu patru fabrici importante situate în Marea Britanie și una în SUA. EBC are cea mai mare gamă de componente de frână din lume pentru toate vehiculele, inclusiv motociclete și ATV-uri.

Similar cu

Acest produs este potrivit pentru 12 motociclete.

A se vedea Arcuri ambreiaj

Vezi mai mult →