check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
Vânzările acestui produs au fost întrerupte.
COD: 491307

Boxeri pentru bărbați Brubeck Comfort Wool negru S

63,65 RON inclusiv TVA

Boxeri pentru bărbați Brubeck Comfort Wool pentru bărbați

Producător:
Dimensiune:
S

Boxerii COMFORT WOOL pentru bărbați COMFORT WOOL sunt lenjerie intimă de zi cu zi de calitate superioară pentru clienții activi și unici. Stratul exterior folosește lână de oaie merinos 100% moale, foarte fină și delicată. Datorită elasticității ridicate a lânii, lenjeria intimă nu se încrețește și nu se împinge în afară. Se adaptează perfect la corp, oferind o mare libertate în alegerea straturilor ulterioare de îmbrăcăminte. Combinația fibrelor naturale cu fibrele de poliamidă și utilizarea unei construcții cu două straturi, fără cusături, a făcut posibilă obținerea unor proprietăți termoregulatoare excepționale, menținând în același timp un confort maxim. Lenjeria intimă ajută în mod eficient la menținerea unei temperaturi corporale constante, protejând corpul de hipotermie și supraîncălzire. Produsul a fost testat dermatologic - nu irită și nu provoacă alergii.

Combinația de fibre naturale de lână cu fibre de poliamidă și utilizarea unei construcții cu două straturi, fără cusături, a dus la proprietăți termoregulatoare excepționale și la un confort maxim. Produsul asigură o absorbție mai rapidă a umezelii, crește semnificativ confortul termic și ajută în mod eficient la menținerea unei temperaturi corporale constante. Acesta protejează corpul de răcirea excesivă și de supraîncălzire. Produsul a fost testat dermatologic - nu irită și nu provoacă alergii, fiind potrivit și pentru persoanele care suferă de alergii. Lâna Merino are proprietăți suplimentare de promovare a sănătății: micromasajul fibrelor sale ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin către celule, ceea ce îmbunătățește circulația, iar neutralizarea ionilor pozitivi are un efect benefic și liniștitor asupra sistemului nervos. Produsul de înaltă tehnologie a fost realizat cu atenție la calitatea celor mai mici detalii, grație faptului că a fost fabricat 100% în Uniunea Europeană.

Colecția COMFORT WOOL de la BRUBECK este o lenjerie de corp din lână prietenoasă cu corpul, care reprezintă baza îmbrăcămintei pentru activitățile zilnice. Oferă protecție și confort pe tot parcursul anului, folosind cea mai bună materie primă pe care natura însăși a creat-o - lâna merino australiană.