check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
Vânzările acestui produs au fost întrerupte.
COD: 491317

Brubeck unisex strat de bază unisex fără mâneci T-shirt alb S

71,18 RON inclusiv TVA

Tricou unisex fără mâneci Brubeck pentru strat de bază fără mâneci

Producător:
Dimensiune:
S

Tricoul fără mâneci cu strat de bază este confecționat cu ajutorul tehnologiei fără cusături dintr-un tricot subțire și respirabil. Țesătura tricotată strânsă și structura 3D creează canale de aer. Vara, acestea cresc ventilația corpului, iar iar iarna colectează aerul cald pentru a proteja împotriva hipotermiei. Construcția bazată pe un model de plasă 3D crește de câteva ori suprafața de colectare a umidității. Greutatea redusă, croiala strânsă, țesătura tricotată moale nu limitează mișcarea și protejează împotriva iritațiilor. Țesătura tricotată are proprietăți antibacteriene și antialergenice. Produs valabil pe tot parcursul anului, recomandat pentru diverse activități ca strat de bază.

Produsele inovatoare 3D PRO sunt exact ceea ce au nevoie pasionații de alergare, ciclism sau motociclism. Ultraligere și subțiri, produsele asigură o libertate totală de mișcare și o termoreglare adecvată în timpul alergării intensive sau al altor activități la temperaturi ridicate.

Structura tridimensională a ochiurilor de plasă oferă canale de aer suplimentare în spațiul dintre piele și produs. Acest lucru permite aerului încălzit de căldura naturală a corpului să se adune între suprafața pielii și tricoul 3DPRO și împiedică scăderea temperaturii pe piele. O protecție eficientă împotriva hipotermiei poate accelera, de exemplu, încălzirea înainte de o activitate mai intensă.