check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 2737875

Cablu de direcție Magnum carbon și set de cabluri - 7871192

3.991,74 RON inclusiv TVA

Kit de montare pe ghidon KARBONFIBR Designer

Cod produs:
7871192
Descriere generală
  • Împletitura KARBONFIBR este alcătuită din fire negre și gri care sunt amestecate și împletite între ele pentru a imita aspectul fibrei de carbon de înaltă tehnologie. Această panglică neagră alternativă unică completează perfect combinația de culori negre sau negre a motocicletelor
  • Kitul include - conducte de frână Premium DOT, cablu de ambreiaj sau cablu de ambreiaj hidraulic, cabluri de accelerație și de ralanti sau extensii de accelerație, feronerie și întrerupătoare și extensii de indicatoare complet terminate sau cu conectare.
  • Cablurile hidraulice și cablurile de comandă împletite KARBONFIBR potrivite asigură o potrivire precisă de echipament original.
  • Liniile KARBONFIBR de înaltă performanță sunt prevăzute cu inserții și garnituri antifricțiune, un strat transparent durabil, sunt lubrifiate din fabrică pentru o funcționare lină și de lungă durată și îndeplinesc sau depășesc specificațiile OE.
  • Cablurile de ambreiaj includ un regulator rezistent la apă și o garnitură de conectare a cutiei de viteze pentru a elimina scurgerile de ulei.
  • Cablurile de frână KARBONFIBR DOT de înaltă performanță KARBONFIBR DOT încorporează tuburi PTFE împletite cu armătură din fibre aramidice DuPontTM Kevlar®, împletitură Signature și un strat transparent din PVC.
  • Fiecare conductă de frână Magnum este testată la presiune și este pe deplin conformă cu FMVSS-106.

Similar cu

Acest produs este potrivit pentru 21 motociclete.