check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 2740032

Capacul rezervorului de ambreiaj și de frână Cult Werk Custom Vrod - HD-ROD046

1.285,54 RON inclusiv TVA

Capacul cilindrului de frână și de ambreiaj personalizat

Producător:
Cod produs:
HD-ROD046
Descriere generală
  • Capacele cilindrilor de ambreiaj și de frână din aluminiu Cult-Werk "Custom" pentru modelele V Rod®, Night Rod și Muscle.
  • Capacele "Custom" sunt frezate din aluminiu pe mașini CNC de ultimă generație cu 5 axe și înlocuiesc capacele originale, oarecum plictisitoare. Instalare ușoară: îndepărtați 2 șuruburi și înlocuiți-le cu capacul Cult-Werk "Custom". Șuruburile asortate de culoare neagră sunt, bineînțeles, incluse. Se va folosi în continuare garnitura originală.
  • Bineînțeles, capacele "Custom" sunt frezate CNC și din interior, adică interiorul capacului corespunde cu cel original, deoarece ghidajele garniturii sunt frezate acolo și sunt necesare în continuare.
  • Capacele "Custom" sunt cu aproximativ 25 mm mai înalte decât cele originale și au fost frezate cu mare atenție. Nivelurile diferite, adânciturile și razele diferite fac ca capacele "Custom" să aibă un aspect extrem de tridimensional și, astfel, conferă modelului Harley un aspect mai agresiv și de înaltă calitate!
  • Capacele sunt vopsite cu pulbere de culoare neagră! Domeniul de livrare: 1 pereche pentru partea stângă și dreaptă! Fabricat în Austria!

Similar cu

Acest produs este potrivit pentru 45 motociclete.