check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
Vânzările acestui produs au fost întrerupte.
COD: 491190

Chiloți pentru fete Brubeck Comfort Cotton Junior coral 140/146

24,30 RON inclusiv TVA

Chiloți pentru fete Brubeck Comfort Cotton Junior

Producător:
Dimensiune:
140/146

Chiloții pentru fete Comfort Cotton Junior sunt confecționați folosind tehnologia fără cusături cu un tricot respirabil în două straturi. Îmbrăcămintea se adaptează perfect la corp și protejează pielea de iritații. Pentru a asigura un confort maxim în timpul utilizării, articolul de îmbrăcăminte combină cu pricepere bumbacul plăcut la atingere cu fibrele sintetice. Această compoziție ajută la minimizarea riscului de transpirație. Lenjeria intimă este antialergenică, se usucă rapid și nu necesită călcare. Este ideală pentru utilizarea zilnică pe tot parcursul anului.

Tăietura îmbunătățită, anatomică, în combinație cu firul BRUBECK Air Jet, oferă o senzație sporită de confort și se adaptează perfect corpului, subliniind silueta. Lenjeria intimă se comportă ca o a doua piele. Îmbrăcămintea moale și delicată protejează împotriva iritațiilor, iar finisarea cu nervuri tricotate fără presiune ajută să scăpați chiar și de cel mai mic disconfort în timpul utilizării. Compoziția de bumbac superior cu firul BRUBECK Air Jet cu proprietăți noi, unice, menține pielea uscată și proaspătă pentru o perioadă lungă de timp, deoarece absorbția umidității de pe suprafața corpului este și mai eficientă. Lenjeria intimă se usucă foarte repede și nu necesită călcare.

Colecția COMFORT COTTON de la BRUBECK este o lenjerie de corp din bumbac funcțional și prietenos cu corpul, care reprezintă baza îmbrăcămintei pentru activitățile zilnice, oferind protecție și confort pe tot parcursul anului.