Meniu

Despre noi

Despre noi


Ne adresăm iubitorilor de motociclete vechi, turiștilor și exploratorilor de motociclete, iubitorilor de plimbări rapide, dar și de drumuri noroioase. Suntem aici pentru ca toată lumea, indiferent de tipul de motocicletă, să poată găsi tot ce caută. Și noi ne-am început aventura cu motocicletele pe vremuri, așa că știm cât de dificili pot fi primii pași, mai ales când vine vorba de alegerea pieselor și echipamentelor potrivite. Astăzi, printre noi se numără motocicliști enduro de succes, pasionați de motociclete rapide, călători și entuziaști care petrec seri lungi în garaj.Cum a început totul?


Am început într-o cameră mică din podul casei părinților noștri. La acea vreme, fondatorul magazinului era încă la liceu, iar gama Gmoto se limita la piese pentru câteva modele de motociclete de epocă. Compania a fost înregistrată în 2009, dar abia în 2013 a venit descoperirea, când fondatorul magazinului și-a unit forțele cu fratele său mai mare, căruia îi datorăm automatizarea magazinului .În prezent, avem aproape 2.000.000 de produse pentru peste 335 de mărci de motociclete, iar echipa noastră este formată din peste 100 de specialiști. Sediul Gmoto nu este doar un depozit modern, datorită căruia putem realiza comenzile rapid, ci și un magazin de motociclete staționar și birouri pline de pasionați de motociclete.De ce noi?


S-au schimbat multe lucruri din 2009, dar obiectivele noastre au rămas aceleași. Încă ne amintim care a fost motivația noastră atunci când am fondat Gmoto și o menținem constant.

Descoperiți avantajele noastre.Livrare imediată


Fiecare comandă, indiferent de valoarea ei, este la fel de importantă pentru noi, motiv pentru care lucrăm cu cei mai buni furnizori - DPD și InPost. Împreună, livrăm colete instantaneu în fiecare colț al Europei.Satisfacția cumpărăturilor


Pentru noi, sunteți clientul nostru în permanență - chiar și după ce primim comanda dumneavoastră. Prin urmare, dacă se dovedește că produsul pe care l-ați cumpărat "nu este ceea ce v-ați dorit", puteți returna sau schimba bunurile rapid și gratuit, folosind formularul prietenos.

Ne pasă de satisfacția dumneavoastră la cumpărături, așa că puteți sta liniștit știind că vă puteți baza pe noi!Gamă extinsă


Oferim aproape 3 000 000 de produse. Asta înseamnă că puteți găsi nu numai piese și accesorii pentru repararea și întreținerea motocicletei dumneavoastră, ci și tot ce aveți nevoie pentru dumneavoastră - căști, îmbrăcăminte, cizme și gadgeturi. Și acesta este doar începutul! În fiecare zi adăugăm produse și extindem gama cu noi mărci. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să faceți cumpărături în mai multe magazine și puteți economisi costurile de transport.
Sfaturi de specialitate


Fie că ai nevoie de o baterie nouă, vrei să alegi jacheta perfectă pentru viitoarea ta călătorie sau participi la prima ta competiție de enduro și nu știi de unde să începi - avem ceea ce îți trebuie! Peste 100 de specialiști vă așteaptă să vă răspundă la întrebări și sunt gata să selecteze cele mai bune produse pentru dumneavoastră.