check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 665678

Etanșare gaură bujie Athena

- 10%

19,93 RON inclusiv TVA Preț normal  22,14 RON

Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere: 22,14 RON

Etanșare gaură bujie Athena

Producător:
Descriere generală
  • Etanșare arbore bujie Athena
  • Athena, o companie internațională fondată în 1973, proiectează și produce garnituri de etanșare, piese de schimb tehnice și componente metalice pentru sectorul industrial și cel al motocicletelor în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate UNI EN ISO 9001, 9002, 14001 și UNI ISO / TS 16949.
  • Athena este o referință pe piață pentru pregătirea seturilor de garnituri de etanșare cu o gamă completă pentru scutere, motociclete on- și off-road, ATV-uri și Harley Davidson.
  • În lumea off-road, grupul de ingineri și tehnicieni de la Athena dezvoltă noi serii de produse în colaborare cu principalele echipe internaționale MXGP și AMA Supercross.
  • Produsele Athena sunt supuse unor teste de calitate riguroase pentru a garanta clienților standarde înalte de performanță, competitivitate și fiabilitate.
  • Athena oferă cea mai largă gamă de garnituri de schimb disponibile pe piață și are peste 40 de ani de experiență în domeniu. Kiturile de garnituri de etanșare Athena se bazează pe o expertiză aprofundată, pe dezvoltarea tehnologică continuă de către o echipă internă de ingineri și designeri și pe o producție strict axată pe performanța cerută de producătorii de echipamente originale.
  • Athena oferă o gamă de garnituri cu proprietăți excelente de etanșare, disponibile în foi de hârtie, celuloză, metal și cauciuc și într-o varietate de grosimi pentru a satisface cerințele clienților.

Similar cu

Acest produs este potrivit pentru 6 motociclete.