check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 653350

JMP oglindă de motocicletă neagră dreapta 1 buc.

64,09 RON inclusiv TVA

JMP oglindă de motocicletă neagră dreapta 1 buc.

Producător:
JMP
Descriere generală
  • Oglindă retrovizoare pentru motocicletă.
  • Oglinzile JMP sunt înlocuitori mai ieftini pentru piesa originală. Forma, finisajul, metoda de montare corespund oglinzilor montate din fabrică. Cu toate acestea, este posibil ca oglinzile de înlocuire să difere ușor ca formă sau culoare față de oglinzile originale.
  • Cele mai multe oglinzi sunt atribuite vehiculelor. Consultați fila "Se potrivește la".
  • Informații precum dimensiunile detaliate, materialul utilizat pentru fabricare, diametrele și direcțiile filetelor, distanțele dintre șuruburile de montare etc. pot fi găsite la rubrica "Date tehnice".
  • Vă rugăm să rețineți că, în conformitate cu legislația în vigoare, oglinzile montate pe vehiculele care circulă pe drumurile publice trebuie să fie omologate în UE. Unele oglinzi nu au această caracteristică. Acestea sunt în principal oglinzi pentru vehicule comerciale sau pentru vehicule de teren. Informații în acest sens pot fi găsite, de asemenea, în secțiunea "Date tehnice".
  • Producător: JMP
  • JMP (JM Professional) este o linie de unelte specializate pentru atelierul de motociclete, unelte de uz general și o gamă de piese de reparații pentru motociclete care reprezintă o alternativă excelentă la componentele originale.
  • Cât de important este să ai unelte de atelier specializate a fost văzut de oricine a încercat să repare o motocicletă folosind unelte ieftine de pe piață. Deținerea și calitatea sculei determină adesea succesul chiar și al celei mai mici reparații. Uneltele JMP sunt fabricate folosind cea mai recentă tehnologie de prelucrare a metalelor. Multe dintre scule sunt dedicate unor aplicații foarte specifice, în principal în domeniul reparațiilor motorului, sistemului de alimentare cu combustibil și suspensiilor. Linia JMP se extinde în mod constant, completând gama cu scule pentru noi soluții utilizate de producătorii de motociclete.

Similar cu

Acest produs este potrivit pentru 8 motociclete.