check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
Vânzările acestui produs au fost întrerupte.
COD: 490262

Mâneci de ciclism Brubeck unisex negru S/M

57,87 RON inclusiv TVA

Mâneci de ciclism unisex Brubeck

Producător:
Tipul:
Pentru bărbați
Dimensiune:
S

Mâneci de ciclism realizate cu ajutorul tehnologiei fără cusături, cu un tricot respirabil în două straturi. Țesătura tricotată strânsă și structura 3D creează canale de aer. Acestea oferă protecție împotriva vântului și a temperaturilor reduse. Stratul interior asigură îndepărtarea imediată a umezelii de pe piele, menținând pielea uscată, chiar și în timpul exercițiilor fizice intense. Stratul exterior este responsabil de izolarea termică și de menținerea căldurii corporale optime. Un tricot subțire pe partea interioară a coatelor îmbunătățește ventilația și previne reținerea. Curelele fără presiune asigură că mâneca se potrivește perfect pe braț și împiedică pătrunderea aerului rece sub țesătură. Construcție anatomică a mânecilor stânga și dreapta. Recomandat pentru ciclism în zilele mai reci sau pentru o schimbare de vreme, ca o completare a unei ținute cu un tricou de ciclism cu mânecă scurtă.

Tricourile inovatoare 3D PRO sunt exact ceea ce au nevoie pasionații de alergare, ciclism sau motociclism. Ultraligere și subțiri, produsele asigură o libertate totală de mișcare și o termoreglare adecvată în timpul unei alergări intense sau a unei alte activități la temperaturi ridicate.

Structura tridimensională a ochiurilor de plasă oferă canale de aer suplimentare în spațiul dintre piele și tricou. Acest lucru permite aerului încălzit de căldura naturală a corpului să se adune între suprafața pielii și tricoul 3DPRO și împiedică scăderea temperaturii pe piele. O protecție eficientă împotriva hipotermiei poate, de exemplu, să accelereze încălzirea înainte de o activitate mai intensă.