check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 2742872

Oglindă de volan Highsider Montana cu indicator și lumină de poziție LED - 301-529

544,32 RON inclusiv TVA

Oglindă de jantă Highsider Montana cu indicatoare LED/ lumină de poziție (1 buc).

Producător:
Cod produs:
301-529
Descriere generală
  • Oglindă retrovizoare HIGHSIDER Montana RIM la capătul volanului, cu semnalizare luminoasă de direcție/poziție cu LED integrată în brațul oglinzii, omologare E.
  • Îmbunătățiți ceea ce a fost testat fără a schimba caracterul oglinzii. Acesta a fost motto-ul echipei de creație Highsider. Discretă, transparentă - așa sunt oglinzile retrovizoare din seria Montana. Ca și în cazul predecesorului său, oglinda este realizată din materiale de înaltă calitate care sunt, ca de obicei, perfect finisate.
  • Aluminiul anodizat negru mat, sablat fin, subliniază aspectul de înaltă calitate.
  • Cu ajutorul a 4 șuruburi negre ușor accesibile, indicatorul poate fi setat pentru o gamă largă de tipuri de ghidon, în conformitate cu ECE. Se potrivește motocicletelor moderne cu un diametru intern al ghidonului de 12-22 mm, adică majoritatea ghidonilor din aliaj sau oțel cu un diametru de 7/8 și 1 inch. Poate fi utilizat atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă. Oglinzile de volan cu semnalizatoare cu LED sunt montate în perechi.
  • Asigurați-vă că indicatoarele de direcție sunt paralele cu vehiculul în direcția de deplasare și orientate spre față, astfel încât iluminarea să fie conformă cu standardul ECE. Oglinzile și semnalizatoarele de direcție sunt omologate E și nu trebuie să fie înscrise în documentele vehiculului sau să aibă la bord niciun document necesar.
  • Dimensiuni: A/B Capul oglinzii Ø: 102 mmC Lățime : 60 mmD Înălțime : 200 mm
  • Conectori: Cablu negru (-)Cablu galben (+)Cablu alb (+)Lungime cablu: 1000 mm
  • Note: - Potrivit numai pentru montaj suspendat.- Instalați întotdeauna 2 oglinzi, deoarece semnalele de viraj sunt integrate.