Meniu

pentru Oldtimers

Când mirosul de benzină se amestecă cu mirosul serilor lungi petrecute în garaj, atunci știm că avem de-a face cu un adevărat pasionat de motociclete vechi. Căutați piese de schimb pentru motocicleta dvs. veche? Sunteți în locul potrivit!

Cele mai populare

Pantofi

Ofițeri, trappers, cizme militare... Avem multe modele de cizme de motocicletă în care vei arăta bine pe clasicul tău! Pe lângă stilul lor original, acestea îți vor asigura o protecție adecvată a piciorului și a tibiei, te vor proteja de ploaie și frig și îți vor garanta confortul atunci când mergi pe vreme caldă. Consultați gama noastră de cizme de motocicletă pentru oldtimer-ul dvs., alegeți stilul și materialul preferat (vă recomandăm o combinație de piele naturală clasică și membrană modernă) și dați-vă drumul la o aventură cu clasicul dvs.!

Îmbrăcăminte

Merită să arăți bine pe un clasic. Îmbrăcămintea pentru motociclete vă va permite să creați un duo armonios cu mașina dumneavoastră, ducându-vă înapoi în vremurile de altădată. Mai mult, îmbrăcămintea de motocicletă decentă vă va garanta siguranța și confortul pe șosea și în afara drumului, permițându-vă să explorați liber orice zonă. Vei găsi atât îmbrăcăminte pentru motociclete în stil retro, cât și propuneri cu un aspect mai modern. Indiferent ce alegeți, puteți conta pe o manoperă de înaltă calitate și pe materiale inovatoare pentru a vă proteja.

Rucsacuri

Pleci la drum cu mașina ta clasică? Sau ești unul dintre acei entuziaști care fac naveta la serviciu și fac alte comisioane prin oraș în fiecare zi cu mașina ta de epocă? În ambele cazuri, veți avea nevoie de un rucsac bun pentru motociclete. Puteți să vă depozitați laptopul, aparatul foto, echipamentul pentru o excursie de weekend și alte obiecte mici pe care este util să le aveți la îndemână. Unele modele de rucsacuri pentru motociclete vă vor permite, de asemenea, să vă sporiți siguranța în timpul călătoriei. O protecție pentru spate cusută în secțiunea din spate vă va proteja în cazul unei căzături. Consultați sugestiile noastre de rucsacuri pentru motociclete și găsiți un model care să vă însoțească în fiecare zi.

Piese

Vă pregătiți mașina clasică pentru un raliu, o călătorie sau un sezon? Atunci aveți nevoie de piese de motocicletă de calitate care nu vă vor dezamăgi pe drum! La Gmoto veți găsi piese de schimb, piese de funcționare și accesorii pentru motociclete vechi (inclusiv pentru cele produse în perioada comunistă). Aveți nevoie de o aprindere nouă pentru WSK-ul dumneavoastră? Nici o problemă! Sau poate aveți un cilindru gripat la Simson-ul dumneavoastră? Nici o problemă! Consultați gama noastră de piese pentru motociclete, pregătiți-vă oldtimer-ul și uitați de defecțiunile de pe șosea.

Anvelope

Anvelopele sunt singura parte a mașinii clasice care vine în contact direct cu drumul. Indiferent dacă dețineți o motocicletă veche de trial sau o motocicletă de șosea, ar trebui să vă echipați cu anvelope de motocicletă bune. Acestea vă vor oferi tracțiunea și aderența potrivite pe carosabil umed, ducând astfel plăcerea de a conduce la un alt nivel. Mai mult, anvelopele de motocicletă vor conferi mașinii dvs. un aspect unic, readucând-o în epoca în care a fost fabricată. Descoperă gama noastră de anvelope de motocicletă și scoate-ți mașina clasică la drum!

Accesorii

Mânere încălzite, oglinzi cu semnalizatoare, apărători de mâini... Există multe accesorii de motocicletă de care ai putea avea nevoie pentru motocicleta ta clasică. Acestea vă sunt de folos fie că sunteți pe drum, fie că vă deplasați zilnic, făcând din motocicleta dvs. veche sau tânără o mașină perfect pusă la punct pentru kilometri. Descoperă gama noastră de accesorii pentru motociclete și echipează-ți clasicul cu produsele care ți-au lipsit și la care ai visat întotdeauna.

Produse de garaj

Motocicletele vechi au caracteristica de a necesita multă atenție din partea proprietarilor lor. Reparațiile, întreținerea și înlocuirea pieselor sunt activități care se efectuează pe acestea mult mai frecvent decât pe motocicletele noi. Doriți să vă îngrijiți motocicleta clasică într-un mod confortabil și fără stres? Aveți nevoie de un atelier bine echipat! Chei, cricuri, produse chimice pentru motociclete sau unelte specializate sunt doar începutul. Aruncați o privire la gama noastră de produse pentru garaj și pregătiți-vă atelierul pentru orice reparație!

Lifestyle - Casual - îmbrăcăminte casual

Vrei să arăți că clasicii sunt pasiunea ta? Nu există o modalitate mai ușoară decât un tricou sau un hanorac de motocicletă cu logo-ul unui producător cu o istorie îndelungată! La Gmoto veți găsi îmbrăcăminte casual cu motive de motociclete din diferite epoci (de exemplu, tricouri de motociclete cu logo-urile Junak, Simson, șepci, șosete și alte articole vestimentare) care vor face ca toți cei care vă întâlnesc să știe că sunteți pasionat de motociclete vechi. Consultați sugestiile noastre de îmbrăcăminte casual pentru motociclete și arătați lumii că vă plac monociclurile clasice.

Produse generale

La Gmoto veți găsi o gamă extinsă de piese (inclusiv anvelope, piese de motor, frâne, componente de suspensie etc.), îmbrăcăminte și căști (inclusiv pantaloni, jachete, cizme, cămăși de motocicletă, îmbrăcăminte casual etc.) accesorii (inclusiv rucsacuri, accesorii pentru bagaje, accesorii de călătorie) și unelte pentru motociclete clasice. Explorați gama noastră, echipați-vă și echipați-vă pe dvs. și motocicleta clasică cu tot ce aveți nevoie și porniți la drum. Drumul vă așteaptă!

Căști de protecție

Atunci când călătoriți cu un vehicul clasic, merită să aveți grijă de siguranța dumneavoastră. O cască de motocicletă nu numai că vă va proteja capul în caz de cădere, dar vă va garanta și un stil bun și un nivel ridicat de confort. Pe un oldtimer, căștile integrale sau deschise, cu un design retro, vor funcționa cel mai bine. Proprietarii de mașini foarte vechi vor fi cu siguranță interesați de căștile de motocicletă în stil militar, care vor completa ținuta la mitinguri și la alte întâlniri ale pasionaților de motociclete vechi. Consultați gama noastră de căști de motocicletă pentru motociclete de epocă și porniți la drum cu stil!

Lenjerie de corp termo-activ

Indiferent de anotimp, de locație și de condițiile în care vă place să vă plimbați cu motocicleta clasică, vă va fi util să aveți lenjerie de corp termică pentru motocicleta dumneavoastră. Pe vreme caldă, aceasta vă va menține corpul răcoros (unele modele garantează o reducere a temperaturii corpului cu până la 1 grad Celsius), în timp ce la temperaturi scăzute și ploi abundente, vă va asigura un confort termic optim. Îți place să conduci un oldtimer în afara sezonului sau în condiții meteo extreme? Lenjeria termică moto din lână merinos este pentru tine! Aruncați o privire la sugestiile noastre de lenjerie de corp termică și păstrați-vă confortul în timp ce mergeți pe motocicletă.

Bagaje

Doar tu, mașina ta clasică și drumul. O viziune frumoasă, nu-i așa? Călătoriile cu un oldtimer au, fără îndoială, farmecul lor, așa că nu ne surprinde deloc faptul că vrei să pleci la drum. Piesele de schimb, uneltele și alte obiecte indispensabile atunci când călătoriți pe un clasic sunt cel mai bine transportate în bagaje de motocicletă care au fost concepute cu gândul la motocicletele vechi. Veți găsi portbagaje laterale, portbagaje (laterale și centrale), genți de roți și genți de rezervor, precum și alte accesorii de bagaje pentru oldtimer. Alegeți-vă bagajele pentru motociclete și porniți la drum!

Mănuși

Mâinile sunt una dintre părțile corpului care sunt lovite cel mai tare atunci când mergeți pe motocicletă. Ploaia torențială, rafalele de vânt rece sau vitezele mari nu le vor cruța. Mai mult, mâinile nu sunt expuse doar la condiții meteorologice nefavorabile și la hipotermie, ci și la oboseală și la răni grave în caz de cădere. De aceea, este atât de important să alegeți mănuși de motocicletă decente pentru clasicul dumneavoastră. Puteți alege între modele cu stil retro (ideale pentru un oldtimer) și cele cu un aspect mai modern. Oricare ar fi mănușile de motocicletă pentru care vă decideți, puteți fi siguri că mâinile dvs. vor beneficia de o protecție adecvată împotriva rănilor și a condițiilor meteorologice nefavorabile.