check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 554740

Set de rulmenți pentru roți spate Factory Links Beta - RWK-B-001

146,15 RON inclusiv TVA

Set rulmenți roți spate Factory Links - Beta

Producător:
Cod produs:
RWK-B-001
Descriere generală
  • Rulmenții Factory-Links sunt umpluți cu o unsoare marină premium robustă cu un complex de îngroșare special, ceea ce îi face practic impermeabili. Acest lucru oferă o protecție fără egal împotriva ruginii și coroziunii.
  • În plus, pentru a preveni pătrunderea umezelii, conținutul de unsoare a fost mărit de la 30% la 60% în condiții dificile.
  • Rulmenții cu bile Factory-Links au fost dezvoltați special pentru utilizarea off-road, spre deosebire de rulmenții cu bile de tip 2RS industriali, care oferă o rezistență scăzută la cuplu și, prin urmare, o rezistență slabă la pătrunderea apei.
  • Kitul avansat de rulmenți de roți off-road premium conține toate componentele necesare pentru a asigura întreținerea completă a unui butuc de roată. Garniturile de ulei și rulmenții cu bile oferă o îmbunătățire categorică față de rulmenții convenționali. Rulmentul cu bile Factory-Links este prevăzut cu garnituri de etanșare dedicate pentru praf, cu un design off-road, pentru a oferi o protecție superioară împotriva pătrunderii contaminanților precum apa, noroiul și praful.

Similar cu

Acest produs este potrivit pentru 108 motociclete.