Meniu

SSV/UTV-uri

SSV-urile, Buggy-urile și ATV-urile sunt mașini care oferă o mare plăcere off-road. Pentru o plăcere deplină de a conduce și un nivel ridicat de siguranță, am pregătit pentru dumneavoastră o gamă de piese, îmbrăcăminte și accesorii off-road.

Cele mai populare

Pantofi

Oricine a mers pe off-road cel puțin o dată știe cât de imprevizibil este acest sport. Căzături, pietre care zboară de sub roțile altor motociclete și suporturi pentru picioare care se înfing în picior după fiecare aterizare pe un teren nesigur - acestea sunt doar câteva dintre pericolele cu care trebuie să se confrunte cizmele de motocicletă cross/enduro. O cizmă de cross bună ar trebui să protejeze articulația gleznei de entorse și luxații, să aibă o talpă care să permită picioarelor să se sprijine în siguranță pe suporturile pentru picioare și să fie proiectată ergonomic, astfel încât acționarea manetelor de schimbare a vitezelor și a frânelor să nu fie deloc o problemă. Bineînțeles, cizmele de moto enduro și cizmele de cross nu se referă doar la siguranță, ci și la confortul purtat. Atunci când alegeți cizme de motocicletă enduro/cross, acordați atenție la adaptarea la picior, la sistemul de ventilație și la tipul de material folosit la interior. Nu uitați de stil! Cizmele de cross/enduro trebuie să arate bine. Oricare ar fi garderoba ta de motocicletă și off-road, cu siguranță vei găsi încălțămintea de cross/enduro potrivită. Producătorii concurează nu numai pe calitatea materialelor folosite și a soluțiilor inovatoare, ci și pe designul și versiunile de culoare ale cizmelor de cross/enduro. Culori strălucitoare, tonuri vintage stinse sau poate negru clasic cu catarame cromate? În ceea ce privește alegerea, încălțămintea de cross și enduro depășește toate așteptările.

Îmbrăcăminte

Mergi cu mașina în off-road? Ar trebui să te echipezi cu îmbrăcăminte bună pentru enduro, care te va menține confortabil și în siguranță în timp ce te încălzești. Atunci când alegeți îmbrăcăminte enduro, acordați atenție mai multor factori, inclusiv confortul, designul și calitatea construcției. Cu toate acestea, nu trebuie să uitați că îmbrăcămintea de enduro sau de cross trebuie în primul rând să minimizeze cât mai mult posibil rănile la cădere sau la trecerea prin mărăciniș. Prin urmare, atunci când căutați articolele vestimentare de enduro la care visați, acordați atenție la certificările și materialele protecțiilor/protectoarelor din tampoane, genunchiere, orteze, armuri etc. Nu uitați că hainele de enduro nu sunt doar protectori, ci și mănuși, bluze, pantaloni și jachete. În cazul lor, puteți să vă dați în vânt după stil și să asortați anumite articole de îmbrăcăminte la motocicleta dumneavoastră, de exemplu. Îmbrăcămintea de enduro/cross a surprins întotdeauna prin combinațiile de culori și design, ceea ce o face să se deosebească de îmbrăcămintea de motocicletă concepută pentru drumuri asfaltate sau distanțe lungi. Îmbrăcămintea de cross-cross îți permite să îți exprimi 100% caracterul și să ieși în evidență pe pista de motocros sau pe teren cu un look unic - cu îmbrăcămintea noastră vei face impresie! Veți găsi îmbrăcăminte de cross și enduro de la o serie de producători renumiți, cum ar fi Fox, Leatt și Thor.

Gogle, ochelari de motocicletă

Ochelarii de protecție pentru cruce sunt o piesă esențială de echipament pentru oricine iese de pe traseul bătut pentru off-road post-focare. Aceștia oferă atât siguranță, cât și confort atunci când mergeți în offroad. Ochelarii de enduro ar trebui să aibă o vizieră rezistentă la zgârieturi și un accesoriu de desprindere care să restabilească vizibilitatea completă într-o fracțiune de secundă - nu ne putem imagina să concurăm fără ei! De asemenea, vei aprecia buna etanșeitate a ochelarilor de cross atunci când pedalezi în condiții dificile. Forma ramei și spuma de etanșare minimizează presiunea și limitează intrarea prafului sub ochelari. Atunci când alegeți ochelarii de enduro la care visați, acordați atenție și curelei. Aceasta ar trebui să fie robustă și să aibă un strat de silicon pentru a vă asigura că ochelarii de cross/enduro rămân bine fixați pe cască.

Cască

Vă îndreptați spre off-road sau spre pista de motocross? Aveți nevoie de o cască robustă pentru cross-country, care să ofere un nivel ridicat de siguranță și confort de pilotaj. Căștile bune pentru corss se caracterizează printr-o greutate redusă, un sistem de ventilație eficient și o construcție decentă (de exemplu, o carcasă cu mai multe straturi din fibre diferite). Mai mult, căștile de cross și enduro ar trebui să aibă o vizieră pentru a proteja împotriva soarelui și a pietrelor care zboară de sub roțile altor motociclete, sporind astfel siguranța în timpul mersului. Atunci când alegeți casca de enduro/cross la care visați, fiți atenți și la sistemul de fixare. Mulți dintre noi nu ne putem imagina să mergem în off-road fără o fixare DD - din fericire, aceasta este o soluție foarte populară. În concluzie, căștile de cross nu se referă doar la stil, pentru a vă face să ieșiți în evidență pe teren și pe pista de motocross, ci mai ales la siguranță și confort atunci când mergeți în afara traseelor bătute.

Lenjerie de corp termo-activ

Lenjeria de corp termică a câștigat popularitate în rândul motocicliștilor off-road de câțiva ani. Inițial, producătorii și-au orientat produsele către cei care pleacă la drum pe vreme mai rece, dar, cu timpul, a început să apară pe piață lenjeria de corp termică pentru a crește confortul termic chiar și în timpul căldurii de vară. În prezent, lenjeria de corp termică este un produs avansat care reprezintă un prim strat indispensabil al echipamentului de motocicletă - atât pentru motocicliștii de cross și enduro, cât și pentru cei de șosea. Lenjeria de corp termică împinge în mod eficient umezeala în exterior, ceea ce, combinat cu zonele de ventilație și construcția fără cusături, asigură un nivel ridicat de confort indiferent de teren sau de ritmul de mers. Mai mult, atunci când mergeți la o ieșire de enduro, lenjeria de corp termică funcționează bine cu alte activități, astfel încât veți putea merge cu încredere la drumeții sau la cățărat fără a vă schimba hainele. Pe de altă parte, lenjeria de corp termică este un echipament indispensabil atunci când mergeți la schi sau snowboarding, în special seturile realizate din lână merino.

Protectori

Protecțiile transversale sunt esențiale dacă doriți să vă întoarceți dintr-o excursie off-road întregi și să vă puteți continua hobby-ul off-road. Protectori, orteze, tampoane, stabilizatori de gât și armuri - alegerea de protectori transversali este imensă, ceea ce înseamnă că există, de asemenea, o mulțime de modalități de a crește siguranța. Cele mai populare protecții de enduro sunt de la mărci precum Fox, Leatt și Acerbis. Atunci când alegeți protecții de cross, acordați atenție certificării protecției, sistemului de ventilație și calității construcției. Nu uitați că, cu cât pedalați mai tare și cu cât sunt mai impresionante acțiunile pe care le faceți pe pista de motocross, cu atât mai mult ar trebui să vă înarmați și să ajungeți la protectori cross de calitate superioară. Alte criterii atunci când cumpărați protectori enduro sunt sistemele de fixare și aspectul. La fel ca și în cazul altor articole de protecție cross/enduro (de exemplu, căști și cizme), protectorii cross au, de asemenea, un stil fenomenal și versiuni de culori variate.