check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
Vânzările acestui produs au fost întrerupte.
COD: 491157

Tricou cu mânecă lungă pentru femei Brubeck Active Wool negru M

201,88 RON inclusiv TVA

Tricou cu mânecă lungă pentru femei Brubeck Active Wool

Producător:
Dimensiune:
M

Secretul se află în structura lânii merinos, și anume în densitatea acesteia. Datorită faptului că fibrele individuale sunt foarte subțiri și se aseamănă cu o pânză de păianjen, cu un șir de canale între fiecare fibră plină de aer încălzit de corpul nostru, se creează un tampon care ne protejează de frig. Un hanorac din lână merinos ne va proteja foarte bine de frig, fiind în același timp respirabil. Un alt factor important este evacuarea eficientă a transpirației către exteriorul tricotajului, evitându-se astfel disconfortul sau senzația de compresă grea și umedă cauzată de stocarea umezelii în interior.

Brubeck dispune de mașini de tricotat de ultimă generație, ceea ce ne permite să creăm țesături tricotate complexe din punct de vedere tehnologic. Am combinat lâna de oaie cu microfibre sintetice, rezultând o lenjerie de corp termică merinos cu multe proprietăți care sunt apreciate în timpul diferitelor activități în aer liber. Are toate calitățile pe care le-am menționat și, datorită acestei combinații, putem evidenția calitățile dezirabile ale lenjeriei de corp termice din lână.

Fie că vă plimbați cu câinele în parc, fie că plănuiți o excursie de mai multe zile la munte, veți avea nevoie de lenjerie de corp merinos care să vă permită să vă bucurați de timpul petrecut în activități fizice, asigurându-vă în același timp confort și protecție termică. Îmbrăcămintea din colecția Active Wool, se poartă ca prim strat. Este plăcută și moale la atingere, făcându-vă și mai dornic să vă bucurați de timpul activ petrecut în aer liber.