check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
Vânzările acestui produs au fost întrerupte.
COD: 489201

Tricou fără mâneci pentru femei Brubeck Comfort Wool de culoare carne S

97,86 RON inclusiv TVA

Tricou fără mâneci pentru femei Brubeck Comfort Wool

Producător:
Dimensiune:
S

Topurile de damă sunt mereu la modă, datorită versatilității lor și a faptului că se potrivesc cu multe stiluri. Tricoul fără bretele pentru femei din lână merinos îți va asigura confortul în orice situație, indiferent de ritmul zilei. Te așteaptă o întâlnire de afaceri importantă și vrei să te simți încrezătoare? Sau vreți să arătați bine și atrăgătoare la o întâlnire seara? Îți oferim tricoul merinos fără mâneci din colecția Comfort Wool, care se va potrivi nevoilor tale de confort și funcționalitate.

Proprietățile naturale ale lânii merinos, care sunt apreciate în întreaga lume, sunt moliciunea și catifelarea, precum și termoreglarea. Fibra de lână merino este de trei ori mai subțire decât părul uman și se flexează la contactul cu pielea, astfel încât merino nu zgârie și nu mușcă. Nu preia mirosuri neplăcute. Tricoul stretch merino pentru femei este fabricat dintr-o combinație de fibre funcționale și lână, rezultând o țesătură tricotată cu o structură în două straturi. Ca urmare, umiditatea generată în timpul activității sau a unei situații stresante este îndepărtată eficient de la piele spre suprafața acesteia, menținându-vă o senzație de prospețime și uscăciune. Construcția fără cusături previne iritațiile și iritațiile, indiferent de activitate. Tricoul este elastic și se va adapta la forma siluetei tale, subliniindu-ți feminitatea.

Tricoul fără bretele din merino de la Brubeck, se va potrivi cu stilul tău. Este ideal pentru stilul casual, tineresc sau sportiv. Tricoul este disponibil în alb, negru, crem și nuanțe. Culorile clasice vă oferă o gamă imensă de posibilități. În colecția Comfort Wool veți găsi, de asemenea, lenjerie intimă personală din lână și cămăși cu mânecă lungă pentru femei pentru zilele mai răcoroase.