Meniu

Căutarea produselor

Cum pot găsi un anumit produs în magazinul online?Puteți căuta produse în magazinul nostru online în trei moduri. Cunoașteți-le pe fiecare dintre ele și decideți care este cel mai convenabil pentru dumneavoastră.Căutare după modelul de motocicletă - dacă sunteți în căutarea de piese și accesorii pentru o anumită motocicletă, această metodă restrânge rezultatele căutării la produsele care se potrivesc modelului de motocicletă specificat. Utilizarea motorului de căutare după modelul de motocicletă reduce semnificativ timpul necesar pentru a găsi piesele și accesoriile potrivite.

Căutarea prin text - cea mai bună metodă de căutare dacă știți exact numele sau codul produsului. De asemenea, este utilă dacă căutați produse de la un anumit producător.

Căutare după categorie - utilizați această opțiune dacă doriți să parcurgeți gama noastră în cadrul unei anumite categorii, să comparați produse sau să aflați prețurile și diferitele variante ale produselor care vă interesează.Consultați ghidul nostru "Cum să căutați produse într-un magazin online? "Ghid pas cu pas" și învățați fiecare metodă de căutare în detaliu.
Cum găsesc piese sau accesorii pentru motocicleta mea?Căutarea pieselor și accesoriilor pentru motocicleta dvs. durează doar câteva momente. Urmăriți prezentarea și aflați cum să accesați o gamă extinsă de piese și accesorii pentru motociclete în doar câțiva pași.Consultați ghidul nostru "Cum să căutați produse într-un magazin online? "Ghid pas cu pas" și învățați fiecare metodă de căutare în detaliu.
Cum se utilizează motorul de căutare text?Veți găsi motorul de căutare text în partea de sus a magazinului online (chiar lângă logo-ul nostru). Introduceți fraza care vă interesează - poate fi numele exact al produsului (de exemplu, NGK LMAR8L), numele generic al grupului de produse cu numele producătorului (de exemplu, bujie NGK), numele generic al grupului de produse (de exemplu, bujie) sau numele generic al grupului de produse cu numele motocicletei (de exemplu, bujie Yamaha XT 600) - faceți clic pe Enter/Search și răsfoiți rezultatele căutării pentru a găsi cele mai bune produse!


De asemenea, puteți introduce ID-ul produsului sau orice frază în motorul de căutare text (deosebit de util dacă nu știți exact cum se numește produsul pe care îl căutați).


Consultați ghidul nostru "Cum să căutați produse într-un magazin online? "Ghid pas cu pas" și învățați fiecare metodă de căutare în detaliu.
Unde găsesc ID-ul produsului?


ID-ul produsului este un număr unic pe care îl atribuim produselor din gama noastră. Îl puteți găsi sub miniatura fotografiei produsului (a se vedea graficul) sau în URL-ul site-ului web.