check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 12479

Crash pad RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

298,25 RON inclusiv TVA

Crash pad RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

Producător:
Garanție:
12
Descriere generală
  • Tampoanele de protecție sunt, glisoare care protejează carapacea, motorul și alte părți ale motocicletei în timpul unei căderi. Acestea sunt fabricate dintr-un plastic tehnic special care absoarbe energia de impact și frânează motocicleta care alunecă.
  • Crash pad-urile RENNER sunt fabricate pe mașini CNC (cu control numeric), ceea ce asigură o calitate foarte bună a suprafeței și precizie. Oferim kituri gata să fie montate pe motocicletă, fără a fi nevoie de suporturi și șuruburi suplimentare.
  • Kitul este format din două glisiere (din plastic), suporturi din aliaj de aluminiu, anodizate pentru protecție împotriva coroziunii și pătate, și șuruburi de fixare. Glisierele sunt de culoare neagră, iar suporturile de culoare argintie (aluminiu natural).
  • Rezistența șuruburilor și a filetelor este aleasă astfel încât să nu provoace ruperea filetelor sau îndoirea cadrului pe motocicletă în cazul unei solicitări excesive cauzate, de exemplu, de agățarea motocicletei culisante de o bordură. Șurubul se va îndoi sau se va rupe în cazul în care se produce o forță de îndoire excesivă asupra glisorului. Chiar dacă glisiera se rupe, rolul său esențial este îndeplinit, deoarece disipă o mare parte din energie atunci când motocicleta lovește asfaltul.
  • Instrucțiunile de instalare sunt incluse.
  • Producător: Renner
  • Produsele Renner (fostul Zipser) sunt deja destul de bine cunoscute de către clienții noștri. Crash pad-urile companiei, perfect fabricate și ușor de asamblat, au fost cele mai de succes. Producția are loc pe mașini-unelte cu control numeric, ceea ce la prima vedere deosebește produsele Renner de cele ale altor producători.
  • Toate kiturile sunt însoțite de instrucțiuni clare de asamblare și sunt ambalate într-o cutie estetică și practică.
  • De asemenea, sunt disponibile piese de schimb pentru toate seturile.
  • Țara de origine - Polonia.

Glisiere pentru a proteja carapacea, motorul și alte părți ale motocicletei în caz de cădere. Fabricate dintr-un plastic tehnic special care absoarbe energia de impact și frânează motocicleta care alunecă. Fabricarea pe mașini CNC (control numeric computerizat) asigură o calitate foarte bună a suprafeței și o precizie foarte bună. Oferim kituri gata de montare pe motocicletă, fără a fi nevoie de suporturi și șuruburi suplimentare.

Kit-ul este format din două vârfuri (plastic), suporturi din aliaj de aluminiu, anodizate pentru protecție împotriva coroziunii și colorate, și șuruburi de montare. Vârfurile sunt de culoare neagră, iar monturile de culoare argintie (aluminiu natural).

Rezistența șurubului și a filetului este selectată astfel încât să nu provoace ruperea filetului sau îndoirea cadrului motocicletei în cazul unei solicitări excesive cauzate, de exemplu, de alunecarea motocicletei peste o bordură etc. Șurubul se va îndoi sau se va rupe atunci când se produce o forță de îndoire excesivă asupra cursorului. Chiar dacă glisorul se rupe, rolul său esențial este îndeplinit, deoarece disipă o mare parte din energie atunci când motocicleta lovește asfaltul.

Similar cu

Acest produs este potrivit pentru 14 motociclete.