check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 660215

Extractor de rulmenți și angrenaje pentru cutia de viteze Kukko - 147947

2.333,15 RON inclusiv TVA

Extractor de rulmenți și angrenaje pentru cutia de viteze Kukko

Producător:
Cod produs:
147947
Descriere generală
  • Extractor de rulmenți și angrenaje Kukko cu cârlige speciale foarte subțiri și robuste și o clemă suplimentară pentru fixarea cârligelor pe piesa care trebuie îndepărtată.
  • Se utilizează în special pentru angrenaje și rulmenți cu bile bine fixate, unde nu poate fi folosit un extractor standard.
  • Producător: KUKKO
  • KUKKO, este o companie germană de familie, fondată în Hilden în 1919. Aceasta furnizează numeroase extractoare, dar și soluții complet noi pentru mecanicii din întreaga lume. Este un reprezentant tipic al vechii școli de producători de scule, în care nu contează doar manopera sculei, ci mai ales ideea de soluții tehnice care să ușureze munca mecanicului.
  • KUKKO are în prezent 80 de angajați. Compania este condusă de Michael Kleinbongartz, care este deja a patra generație a familiei Kleinbongartz care lucrează în cadrul companiei. Extractoarele KUKKO sunt distribuite în 100 de țări din întreaga lume și reprezintă cea mai înaltă calitate în ceea ce privește manopera și alegerea materialelor de producție.