check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 477325

Înregistrator video Wi-Fi Midland Bike Guardian - 8011869203138

1.098,51 RON inclusiv TVA

Camera Midland Bike Guardian

Producător:
Cod produs:
8011869203138
Dane techniczne

Primul aparat de înregistrare video pentru motociclete cu funcție de buclă și cablu de alimentare rezistent la apă. Cameră de motocicletă Full HD proiectată și construită ca un "ochi" suplimentar pentru a înregistra tot ceea ce se întâmplă în timpul mersului.

Prima cameră video pentru motociclete cu funcție de înregistrare în buclă. Acest lucru înseamnă că, odată ce spațiul liber de pe cardul micro SD ales de dvs. (până la 64 GB) este epuizat, conținutul va fi înregistrat din nou. Atunci când este conectată la o priză USB, camera începe să înregistreze automat la pornirea motocicletei și oprește înregistrarea atunci când contactul este oprit. Bike Guardian poate fi utilizată și ca o cameră tradițională și, datorită bateriei reîncărcabile integrate, permite până la 3 ore de înregistrare.

Bike Guardian este echipat cu un obiectiv cu unghi larg mai larg decât versiunea anterioară: până la 170 °, care înregistrează tot ce vă înconjoară în Full HD la 30 de cadre pe secundă. Datorită aplicației Visionbank, puteți controla de la distanță camera video prin intermediul smartphone-ului sau al tabletei.