check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 2982507

Mannol aditiv de iarnă pentru motorină 250ml - MN9983-025PET

18,66 RON inclusiv TVA

capacitate:

Aditiv de iarnă pentru motorină Mannol

Producător:
Cod produs:
MN9983-025PET
Capacitate:
250ml

Winter Diesel - un aditiv special anti-gel dezvoltat cu ajutorul unei tehnologii unice pentru a reduce punctul de curgere (gelifiere) și temperatura maximă de filtrare a motorinei de vară și de iarnă. Este potrivit pentru toate tipurile de motorină și pentru toate tipurile de motoare diesel (atmosferice și turboalimentate) cu orice sistem de alimentare, echipate și neechipate cu filtre de particule și catalizatori. Nu modifică proprietățile de bază ale combustibilului, ci doar îmbunătățește proprietățile sale la temperaturi scăzute.
Agitați bine înainte de utilizare. Adăugați la motorină sau direct în rezervorul de combustibil înainte sau imediat după fiecare realimentare, începând din toamnă; în proporție de 1:1000 (250 ml de antigel la 250 l de combustibil).
Atenție: aditivul îngheață la rece și își prezintă toate proprietățile numai atunci când este amestecat cu motorină. Din cauza riscului de îngheț, aditivul nu trebuie depozitat la temperaturi sub 0 °C. Atunci când este expus la frig, acesta devine solid și nu curge. În acest caz, trebuie încălzit la temperatura camerei pentru a putea fi utilizat din nou. Aditivul poate fi adăugat la combustibil numai în stare lichidă. Recomandat pentru utilizare regulată.

Descriere generală
  • împiedică cristalizarea parafinei conținute în motorină la temperaturi scăzute
  • reduce temperatura maximă de filtrabilitate (până la -36 °C) și punctul de îngheț (până la -47 °C) al motorinei. optimizează și stabilizează funcționarea sistemului de alimentare la temperaturi scăzute, previne colmatarea filtrelor și a conductelor de combustibil cu cristale de parafină.
  • sporește caracterul complet al arderii combustibilului și arde spontan, fără formarea de depuneri de carbon și reziduuri de cenușă
  • facilitează pornirea motorului la temperaturi scăzute
  • conține detergenți pentru a asigura curățenia ansamblurilor și a pieselor sistemului de combustibil
  • protejează sistemul de combustibil împotriva coroziunii
  • neutralizează condensul de apă din rezervorul de combustibil, împiedicând formarea de blocaje de gheață în sistemul de alimentare la temperaturi ambiante negative