check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 2994100

Normal Xzone piele Xzone curățător de îmbrăcăminte pentru motociclete 150ml - 5904413623021

44,91 RON inclusiv TVA

Normală Xzone pentru curățarea îmbrăcămintei din piele

Producător:
Cod produs:
5904413623021
Capacitate:
150 ml

Xzone Leather Cleaner este un produs de curățare și îngrijire a pielii de înaltă calitate. Datorită ingredientelor sale de curățare, lubrifiere și hidratare - elimină în primul rând murdăria de zi cu zi, hrănește, lustruiește, face pielea suplă, elastică și netedă și are un nivel optim al pH-ului.

Versiunea puternică este concepută pentru murdărie intensă și culori clasice. Pentru îngrijirea zilnică și culori fluorescente, se recomandă versiunea Normal. Potrivită pentru toate tipurile de piele ecologică.

Jachetele și pantalonii din piele sunt aproape cel mai clasic articol de îmbrăcăminte pentru un motociclist. Pe lângă faptul că arată foarte bine, acestea oferă și cel mai înalt nivel de siguranță în cazul unei căzături. Acest lucru se datorează faptului că pielea bine întreținută are o rezistență la abraziune mult mai mare decât hainele textile. Cu toate acestea, trebuie reamintit faptul că articolele de îmbrăcăminte din piele naturală necesită întreținere și impregnare periodică. Acestea sunt foarte ușor supuse uscării și oxidării, ceea ce face ca fibrele să se sfărâme și suprafața să se crape. Îmbrăcămintea își pierde atunci nu numai calitățile estetice, ci și calitățile de protecție.

Cel mai important lucru este să îndepărtați regulat murdăria zilnică și să nu o lăsați să rămână acolo pentru mult timp.

Articolele de îmbrăcăminte din piele nu ar trebui să fie curățate în profunzime prea des, astfel că o dată sau de două ori pe sezon este suficient, o intervenție mai frecventă asupra structurii pielii poate deteriora proprietățile acesteia.

Apoi, fără a folosi apă, curățați întreaga suprafață cu o cârpă moale și cu unul dintre produsele de curățare profesionale concepute în acest scop, cum ar fi XZone Leather Cleaner. Dacă aveți grijă să îndepărtați murdăria de zi cu zi, acest pas ar trebui să fie suficient. Pentru petele mai dificile, folosiți o perie moale pentru a curăța articolele de îmbrăcăminte din piele Xzone, dar acordați o atenție deosebită calității vopselei folosite de producătorul articolului. Dacă observați urme minime de culoare pe perie, opriți imediat acest pas, deoarece puteți ajunge să decolorați jacheta sau pantalonii. După spălare, clătiți bine reziduurile cu apă călduță și lăsați haina într-un loc aerisit, fără soare, pentru a se usca complet.

Ultimul pas este aplicarea unui impregnant pentru a îngreuna pătrunderea apei în fibre. Articolele de îmbrăcăminte din piele curățate conform acestor instrucțiuni vor rămâne estetice, moi și suple pentru o perioadă lungă de timp.

Sposób użycia
  • agitați recipientul înainte de utilizare
  • testați efectul produsului pe o mică suprafață ascunsă - aveți o atenție deosebită atunci când îl folosiți pe pielea colorată
  • aplicați pe suprafața pielii și frecați cu mișcări circulare, reglând presiunea - curățați cu un burete umed sau o perie moale
  • îndepărtați murdăria desprinsă cu un burete sau o cârpă spălată în apă curată.