check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 661817

Origine Dinamo Kids Bolt Bolt roșu/negru lucios YL cască integrală de motocicletă Origine Dinamo Kids Bolt roșu/negru lucios YL - KASORI1189

424,87 RON inclusiv TVA

Culoare: Arată mai mult
Dimensiune:
Tabel cu marimi

Casca Dinamo Kids de Origine

Producător:
Cod produs:
KASORI1189
Dimensiune:
L
Blenda:
da
Căptușeală extractibilă:
da
Material:
Termoplastic
:
da
Montare pentru Pinlock:
da
Tipul de fixare:
Micrometric
Tipul:
Pentru copii
Ventilație:
da
Tip:
Integral/total
Culoare:
czarny,biały,czerwony
Grafică:
Bolt red/black gloss

Marca Origine reprezintă calitatea italiană la cel mai bun preț. În timpul fiecărei plimbări, chiar și a celei mai scurte, puteți simți atmosfera Italiei însorite. Designul modern și unic atrage privirea și ne face să ne dorim să pedalăm mai mult, mai departe. cele mai noi tehnologii folosite în producție garantează siguranță și confort maxim. Acest lucru este confirmat de testele efectuate de instituții independente, în urma cărora toate căștile au primit aprobarea ECE 22-05. Diversitatea întregii game de produse oferite de Origine vă permite să adaptați casca la propriile preferințe, subliniind caracterul individual și stilul dvs. de pilotaj. Există o cască pentru fiecare.

Siguranța copiilor este primordială, motiv pentru care merită să investești într-o cască omologată Dinamo Kids. Aceasta garantează siguranță și confort în timpul fiecărei plimbări. Gama de dimensiuni face posibilă găsirea unei căști atât pentru copii, cât și pentru adolescenții care vor să facă singuri naveta la școală. Un sistem eficient de ventilație asigură un confort maxim în zilele călduroase, iar viziera este rezistentă la razele UV. Atunci când mergeți pe ploaie, deflectorul frontal este util pentru a proteja viziera de evaporare. O căptușeală detașabilă și lavabilă facilitează menținerea igienei căștii. Fixarea micrometrică face casca ușor de fixat pentru tinerii rideri fără experiență, asigurându-se că aceasta nu le cade de pe cap.

Komfort i wyposażenie
  • Căptușeală antibacteriană complet detașabilă și lavabilă.
  • Sistem de ventilație extrem de eficient
  • o singură mărime de cojoc
  • Vizieră rezistentă la zgârieturi
  • Acoperire reflectorizantă UV
Siguranță
  • carcasă durabilă din material termoplastic
  • cataramă micrometrică
  • omologare ECE 22.05.
Waga
  • 1300g +/-50g

Tabel cu marimi

Rozmiary kasków dziecięcych Origine

Rozmiar YS YM YL
Obwód głowy [ cm ]
47-48 49-50 51-52