check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 585152

Protecții de protecție Aero R&G Racing Kawasaki Ninja 400 Ninja 250 18- Z 400 19- Z 250 19- negru - CP0444BL

977,55 RON inclusiv TVA

Crash pad-uri de la R&G Racing

Producător:
Cod produs:
CP0444BL
Descriere generală
  • R&G este o companie britanică specializată în principal în protecția împotriva accidentelor de motocicletă. O experiență foarte îndelungată și vastă în cursele de motociclete s-a tradus în crearea unor produse perfecte. Designul fiecăruia este bine gândit, iar componentele sunt alese astfel încât motocicleta să nu fie deteriorată semnificativ în caz de accident și să poată fi încă folosită. În plus, R&G oferă o gamă largă de produse de înfrumusețare a motocicletei, pentru ca motocicleta dumneavoastră să iasă în evidență ca fiind una individuală. În același timp, fiind unul dintre liderii de piață în acest segment, R&G introduce în fiecare an o serie de produse noi în gama sa. Acesta este și cazul în acest an
  • R&G a devenit furnizorul oficial de capace de carcase de motor pentru infamul BSB (British Superbike) pentru sezonul 2014. Acest lucru este valabil pentru toate clasele adică: Superbike, Supersport, Superstock.
  • R&G crash pads (Crash Protectors) - R&G se ocupă în principal de fabricarea diverselor produse pentru protejarea motocicletei în cazul unei alunecări. Printre aceste produse se numără crash pad-urile. În prezent, producătorul oferă peste 400 de modele pentru diverse motociclete, iar acest număr este în continuă creștere. În cadrul testelor, crash pad-urile au primit un rating ridicat de 97% din partea MCN. Crash pad-urile R&G nu sunt o glumă! Producătorul folosește șuruburi de înaltă calitate din oțel de înaltă calitate, care au o rezistență ridicată la deformare în timpul impactului. Prin urmare, după o eventuală cădere, nu există probleme cu deșurubarea și înlocuirea, iar suportul de pe motocicletă rămâne intact. În plus, șuruburile sunt proiectate astfel încât fixarea să fie întotdeauna puternică, fără posibilitatea de slăbire spontană. Glisierele sunt fabricate din nailon de înaltă densitate, rezistent la abraziune, cu un coeficient de frecare redus și o greutate foarte mică. Suporturile sunt întotdeauna realizate în așa fel încât glisiera să fie poziționată în zona cea mai vulnerabilă a motocicletei, iar posibilitatea de deteriorare a altor componente să fie redusă la minimum. Produsul a fost testat de multe ori și, prin urmare, garantează o protecție maximă a motocicletei în timpul unei căderi.
  • Oferta actuală include două tipuri de Crash pad-uri: Classic și Aero.

Similar cu

Acest produs este potrivit pentru 5 motociclete.