check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 588532

R&G Racing Honda CRF 1000L Africa Twin suspensie față, negru - FP0181BK

263,67 RON inclusiv TVA

Glisoare de suspensie față R&G Racing

Producător:
Cod produs:
FP0181BK
Descriere generală
  • R&G este o companie britanică specializată în principal în protecția împotriva accidentelor de motocicletă. O experiență foarte îndelungată și vastă în cursele de motociclete s-a tradus în crearea unor produse perfecte. Designul fiecăruia dintre ele este bine gândit, iar componentele sunt alese astfel încât motocicleta să nu fie deteriorată semnificativ în caz de accident și să poată fi în continuare condusă. În plus, R&G oferă o gamă largă de produse de înfrumusețare a motocicletei, pentru ca motocicleta dumneavoastră să iasă în evidență ca fiind una individuală. În același timp, fiind unul dintre liderii de piață în acest segment, R&G introduce în fiecare an o serie de produse noi în gama sa. Acest lucru este valabil și în acest an. Consultați lista completă a aplicațiilor produselor pentru motociclete
  • MV Agusta Rivale, KTM Super Duke R 1290, Ducati 898 Panigale, Yamaha MT09
  • R&G a devenit furnizorul oficial de capace de motor (engine case cover) pentru celebrul BSB (British Superbike) pentru sezonul 2014. Acest lucru este valabil pentru toate clasele adică: Superbike, Supersport, Superstock.
  • Fork Protectors sunt glisoare R&G fabricate din nylon de înaltă densitate. Acestea protejează în mod ideal suspensia față a motocicletei împotriva deteriorării în timpul unei căzături. Acesta este un alt accesoriu la setul de crash pad-uri. Setul conține toate componentele necesare pentru montarea pe un anumit model de motocicletă.

Similar cu

Acest produs este potrivit pentru 14 motociclete.