Meniu

Scooter - Moped

Sunteți la început de drum în aventura dumneavoastră pe motocicletă? Faci naveta la serviciu sau la universitate în fiecare zi? Veți găsi aici tot ce are nevoie orice proprietar de scuter sau motoretă!

Cele mai populare

Pantofi

Să recunoaștem: să conduci un scuter sau un moped în cizme obișnuite nu este unul dintre cele mai responsabile lucruri pe care le poți face la volanul unei motociclete. Cizmele de motocicletă concepute cu gândul la monociclurile de mici dimensiuni nu numai că vă vor ține picioarele în siguranță, dar sunt și confortabile și arată foarte bine! Puteți alege pantofi de moto, cizme sport joase sau cizme de trap cu un aer militar. Oricare ar fi cizmele de motocicletă pentru care vă decideți, veți fi sigur că ați făcut o investiție bună în siguranța, confortul și stilul dumneavoastră!

Îmbrăcăminte

Îmbrăcămintea pentru motociclete este cel mai simplu mod de a vă spori confortul și siguranța atunci când vă conduceți scuterul sau motoreta. Puteți alege din sute de jachete, pantaloni și cămăși de motocicletă din piele și textile, creând un look unic pe care îl veți purta în fiecare zi cu zâmbetul pe buze! În timpul deplasării la serviciu sau la școală, vei aprecia membranele impermeabile, protecțiile durabile și stilul care te va face să te simți ca un adevărat motociclist. Descoperă selecția noastră de îmbrăcăminte moto pentru scuter și motoretă și uită de mersul pe motocicletă în haine obișnuite!

Rucsacuri

Un rucsac de motocicletă pentru scuterul sau motoreta dumneavoastră este un accesoriu care vă va ușura mult viața în oraș și călătoriile pe distanțe scurte. Puteți să vă depozitați laptopul, documentele, aparatul foto, lucrurile pentru o zi în oraș, cumpărăturile zilnice și tot ceea ce transportați zilnic pe monociclul dumneavoastră. Un rucsac de motocicletă este, de asemenea, o investiție în stil unic. Prezentându-vă cu el la serviciu sau la școală, veți indica faptul că motocicletele sunt pasiunea dumneavoastră. Alege unul dintre rucsacurile de motocicletă pentru scuterul sau motoreta ta și pornește la cucerirea orașului!

Piese

Scuterele și mopedele sunt de departe cele mai utilizate tipuri de monocicluri pe drumurile poloneze. Acest lucru nu este surprinzător: acestea fumează puțin, sunt ușor de condus, iar reparațiile și service-ul lor nu vă mănâncă partea leului din salariu. Piesele de schimb pentru scutere și motorete, pe care le veți găsi la Gmoto, sunt o garanție că deplasarea zilnică la serviciu și călătoriile de weekend în afara orașului nu vor fi legate de defecțiuni neașteptate care să vă strice planurile. Mai mult, în oferta noastră veți găsi piese de tuning pentru a crește performanțele scuterului sau motoretei dumneavoastră.

Anvelope

Anvelopa este singura parte a unui scuter/motocicletă care vine în contact direct cu drumul. De aceea, este atât de important ca anvelopele de motocicletă de pe mașina dumneavoastră să fie în stare impecabilă. Indiferent cât de rapid este scuterul sau motoreta dumneavoastră, nu trebuie să uitați să le înlocuiți în mod regulat și să le tratați corespunzător în timpul iernării (pot apărea deformări în timpul perioadelor lungi de staționare). O anvelopă de motocicletă de calitate pentru scuterul/motocicleta dumneavoastră vă va asigura o tracțiune adecvată, distanțe scurte de frânare și o aderență adecvată pe teren umed. Consultați anvelopele noastre de motocicletă pentru scutere și motorete și garantați-vă siguranța pe șosea!

Accesorii

Accesoriile pentru scutere și motorete sunt o modalitate simplă de a face ca mersul pe monociclu să fie mai confortabil și mai sigur. Un suport pentru telefon sau navigație, manșoane pentru ghidon, mânere și huse de scaun încălzite și dispozitive antifurt sunt doar începutul listei de accesorii pe care le puteți instala pe mașina dvs. Adaptați-vă scuterul sau motoreta pentru naveta zilnică și călătoriile de weekend în afara orașului și porniți la drum!

Produse de garaj

Scuterele și motoretele, la fel ca și motocicletele mai mari, au nevoie de revizii și reparații regulate. Fără un garaj echipat corespunzător, nu veți putea schimba uleiul de motor sau un bec ars, ca să nu mai vorbim de reparații majore care implică demontarea motorului, a frânelor sau a suspensiei. Este o idee bună să aveți la îndemână un set de unelte de bază (le puteți asambla singuri sau puteți alege unul dintre seturile gata făcute disponibile în magazinul nostru) pentru a vă ajuta să vă păstrați scuterul sau motoreta în stare bună atât pe timpul iernii, cât și în timpul călătoriilor sau în timpul utilizării zilnice.

Lifestyle - Casual - îmbrăcăminte casual

Doriți să vă arătați în fiecare zi abilitățile de motociclist? Nu există un mod mai bun decât cu îmbrăcăminte moto de zi cu zi! Aici veți găsi, printre altele, tricouri, hanorace, cămăși și șepci cu motiv de motocicletă de la cele mai bune mărci din lumea motociclismului. Puteți alege dintre sute de produse de la producători precum Fox, Diverse, Davca, Broger și VR46. Alege-ți tricoul preferat, creează-ți un look moto și fă o impresie bună oriunde te-ai duce!

Produse generale

Căutați piese pentru a vă repara scuterul sau motoreta? Sau poate doriți să îmbunătățiți performanțele motoretei dumneavoastră, bucurându-vă de o accelerație mai bună și o viteză maximă mai mare? La Gmoto veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă folosi monociclul cu zâmbetul pe buze. Consultați gama noastră extinsă de piese de motociclete, accesorii și chimie pentru monociclete și scutere entry-level.

Căști de motocicletă

O cască de motocicletă pentru un scuter sau un moped ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca și o cască pentru un monociclu cu drepturi depline. Siguranța și confortul sunt esențiale, indiferent de capacitatea sau puterea mașinii pe care o dețineți. Nu uitați să nu vă subestimați siguranța atunci când vă deplasați la serviciu sau la școală. Este o problemă de care merită să aveți grijă, chiar și atunci când destinația este aproape. În oraș și pe distanțe mai scurte, căștile deschise și cu mandibulă funcționează bine, deoarece oferă o ventilație excelentă și confort la purtare datorită designului lor deschis (sau a capacității de a ridica mandibula).

Bagaje

Cine spune că nu poți călători pe un scuter sau pe un moped? Cunoaștem oameni care au călătorit în jurul lumii pe mopedul lor de cincizeci de ani, așa că nimic nu te împiedică să faci același lucru! Este indicat să vă pregătiți bine pentru o astfel de întreprindere și să vă echipați motocicleta cu bagaje de motocicletă pentru a vă transporta tot echipamentul în siguranță și confort. Geantă centrală, geantă laterală, genți de motocicletă, genți rollbag sau panniers? Aveți de unde alege, ceea ce vă permite să vă faceți un bagaj bun pentru orice călătorie. Pregătește-ți scuterul sau motoreta și pornește într-o călătorie de care îți vei aminti mulți ani de acum încolo.

Mănuși

Atunci când conduceți un scuter sau un moped, merită să aveți grijă să vă protejați mâinile în mod corespunzător. Atunci când cădem, tocmai cu mâinile încercăm din reflex să reducem impulsul impactului cu asfaltul, așa că mănușile de motocicletă sunt obligatorii atunci când vă urcați la volanul unui monociclu. Mănușile de motocicletă vă vor permite, de asemenea, să creșteți confortul (inclusiv protejarea mâinilor de frig, ploaie și abraziuni) și plăcerea (oferindu-vă o mai bună simțire a mașinii) de a călători pe un scuter sau un moped. Consultați sugestiile noastre de mănuși de motocicletă și ieșiți în oraș!