check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 633366

Șosete DAVCA negru 41-46 - S-02-L

33,39 RON inclusiv TVA

Culoare: Arată mai mult
Dimensiune:

Șosete DAVCA

Producător:
Cod produs:
S-02-L
Tipul:
Pentru bărbați
Dimensiune:
41-46

Este bine cunoscut faptul că șosetele sunt o idee excelentă de cadou de Crăciun, ușor de modă veche. De asemenea, ar funcționa foarte bine și ca dar pentru o zi onomastică, o zi de naștere sau pentru ziua meseriașului (știm că un meseriaș bun este unul care are încredere, iar șosetele noastre au +60 la încredere).

În ultimii ani, șosetele au revenit în grație și triumfă pe podiumuri și sunt afișate pe străzi. Suntem siguri că șosetele negre de la Davca vor inspira bucurie și poate chiar o lacrimă de emoție în ochii prietenilor și rudelor tale.

Când am creat șosetele, am fost ghidați de ideea de a rezolva o problemă veche de când lumea. Pe șoseta din dreapta am pus cuvântul "brake" (frână), iar pe cea din stânga "gears" (viteze) ;)

Îți place să ieși în evidență? Puteți crea diferite combinații de culori, deoarece șosetele noastre sunt disponibile în mai multe opțiuni. Verificați-le!

Descriere generală
  • compoziție: 80% bumbac pieptănat de înaltă calitate, 15% poliamidă pentru o durabilitate sporită și 5% elastan pentru o potrivire adecvată la picior.
  • cusături flatlock pe degetele de la picioare pentru un plus de confort
  • talpă care nu se presează
  • fabricat în Polonia