check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 429132

Spidi Back Warrior protecție pentru spate înălțime 145-160cm M - Z115016M

885,43 RON inclusiv TVA

Culoare: Arată mai mult
Dimensiune:

Spidi Back Warrior protecție pentru spate

Producător:
Cod produs:
Z115016M
Dimensiune:
145-160cm M

Protecție de spate certificată de nivel 2 pentru motocicliști cu înălțimea cuprinsă între 145 și 160 cm.

Tehnologia dispozitivului de protecție Back Warrior se bazează pe cuburi cu absorbție mare de energie realizate din material compozit foarte ușor. Testarea dispozitivului de protecție a avut ca rezultat certificarea de nivel 2 cu o valoare medie de absorbție a energiei de până la un maxim de 9 kN. Valoarea medie de absorbție a energiei în urma testelor efectuate asupra dispozitivului de protecție Back Warrior este de 7,8 kN. Surprinzător de ușor, subțire și confortabil, Back Warrior garantează un confort sporit ca factor de îmbunătățire a siguranței. Acesta ușurează condusul și îi permite pilotului să se concentreze mai bine asupra conducerii motocicletei.

Canalele de ventilație și materialul cu ochiuri de plasă din interior sunt concepute pentru a îmbunătăți circulația aerului. Se obține o circulație a aerului cu aproximativ 50% mai bună în comparație cu protecțiile de spate normale. Folosirea unui material confortabil, avansat și a unui design inovator a dus la o greutate totală de 560 g pentru protecția Back Warrior, în timp ce o protecție de spate tradițională cântărește în medie 900 g. Un accent puternic pe ergonomie: un sistem dublu de fixare în talie și scări de mărime diferite pentru bărbați și femei garantează o potrivire de la 145 cm la 195 cm înălțime.

De asemenea, dimensiunea are ca scop poziționarea corectă a dispozitivului de protecție pe spate și evitarea disconfortului provocat de utilizarea acestuia împreună cu o jachetă sau un costum. Back Warrior este disponibil în 4 mărimi diferite pentru bărbați și 2 pentru femei.

Descriere generală
  • Certificat EN 1621-2:2014 nivel 2
  • Sistem de reglare a fixării Ergofit
  • material de absorbție a energiei
  • flux de aer
  • compact și montat
  • greutate: 0,6 kg
Dimensiuni
  • lungime: 50,5 cm
  • lățime: 30 cm