Meniu

pentru Sport

Curbe rapide și linii drepte și mai rapide - și nouă ne place asta! Pentru toți iubitorii de motociclism sportiv, am pregătit o ofertă în care vor găsi totul pentru ei și pentru motocicleta lor.

Cele mai populare

Îmbrăcăminte

Viniluri de mare viteză pe serpentine de munte? O excursie pe circuitul de curse? Dacă dețineți o motocicletă sport, veți întâlni multe situații în care îmbrăcămintea robustă pentru motociclete vă va fi de folos. Îmbrăcămintea pentru o motocicletă sport trebuie să fie robustă, confortabilă și, mai presus de toate, sigură. Protectoarele certificate, o protecție pentru spate, glisierele sau pielea naturală groasă sunt doar începutul. Îmbrăcămintea modernă pentru motociclete sport dispune, de asemenea, de fibre aramidice, membrane multifuncționale și cusături duble sau triple. O astfel de combinație face ca un costum de motocicletă sau o jachetă sport din piele să fie o îmbrăcăminte care garantează o protecție tangibilă în șlefuiri și soluri la care niciun motociclist nu visează.

Pantofi

Cizmele pentru o motocicletă sport trebuie să fie ușoare, durabile și sigure. La urma urmei, pe aceste mașini atingem cele mai mari viteze și, prin urmare, ne confruntăm cu cel mai mare pericol în timpul unei zgârieturi. Atunci când alegeți cizme pentru motociclete sport, asigurați-vă că acestea au protecții și glisiere certificate pentru a vă proteja picioarele și tibiile de impact și de alte consecințe ale unei căzături. Este recomandabil să alegeți modele fabricate din piele naturală groasă sau din materiale sintetice moderne. Indiferent de material, confortul tău va fi cu siguranță sporit de talpa integral impermeabilă și antiderapantă. Plecați într-o călătorie mai lungă cu sportul dumneavoastră? Asigurați-vă că vă echipați cu cizme sport pentru motociclete care se usucă rapid și garantează o bună circulație a aerului.

Rucsacuri

Un rucsac de motocicletă este un accesoriu indispensabil care ar trebui să se regăsească în garderoba fiecărui pasionat de motociclete. Acesta are o funcție de transport (puteți transporta zilnic laptopul, aparatul foto și documentele și puteți încadra o trusă de scule sau provizii la îndemână atunci când sunteți pe drum), dar unele modele de rucsacuri pentru motociclete oferă mult mai mult. O protecție certificată pentru spate, pentru o siguranță sporită în caz de cădere, sau un camelbak pentru a nu mai fi nevoit să vă opriți pentru reumplere, întrec rucsacurile clasice din punct de vedere al funcționalității. Vă puteți convinge singuri că un rucsac de motocicletă este un confort concret atunci când mergeți pe monociclu. În plus, îți poate completa eficient look-ul de motociclist! Luându-l cu tine în oraș, îți vei sublinia dragostea pentru motociclete.

Piese

Motocicletele sport sunt, de obicei, supuse unor bătăi pe șosea. Nu e de mirare, la urma urmei, ele sunt concepute pentru a oferi motociclistului o doză solidă de emoție! Dar nu uitați că mersul rapid, accelerațiile incitante și schimbările rapide de ritm solicită foarte mult motorul, suspensia, frânele și alte sisteme ale mașinii dumneavoastră. De aceea, este logic să alegeți piese de motocicletă de înaltă calitate și de la o sursă dovedită. La Gmoto, veți găsi piese pentru motociclete sport de la producători de renume, care vă vor permite să vă desfaceți aripile atât pe șosea, cât și pe pista de curse. Alegând să cumpărați piese de motocicletă de la mărci recunoscute, vă asigurați siguranța, confortul și plăcerea de a vă bucura. La urma urmei, nimănui dintre noi nu-i place când mașina se defectează în timpul unei călătorii mult așteptate sau în timpul unei zile pe circuit, când nu ne putem îmbunătăți performanțele și suntem în schimb obligați să ne jucăm cu motocicleta în padoc.

Anvelope

Anvelopele sunt singurul punct de contact între motocicleta dumneavoastră și drum. Acesta este cel mai bun argument pentru faptul că acestea ar trebui să fie de înaltă calitate, în cea mai bună stare posibilă și adaptate la maximum la condițiile în care mergeți. Anvelopele pentru o motocicletă sport sunt o categorie foarte largă. Veți găsi anvelope pentru motociclete sport destinate circuitului (fără omologare) și modele omologate pentru drumurile publice. Anvelopele pentru motociclete sport trebuie să fie ușoare (cu cât greutatea este mai mică, cu atât rezistența la rulare este mai mică), durabile (compoziția potrivită asigură durabilitatea în condiții de sarcină foarte mare) și să aibă o bandă de rulare care să asigure un drenaj excelent (astfel încât să obțineți aderență maximă pe carosabil umed). Mai mult, construcția unei anvelope de motocicletă sport ar trebui să garanteze o traiectorie stabilă atunci când este complet pliată și o tehnologie care să permită o rodaj rapid. Veți găsi anvelope pentru motociclete sport de la game precum Dunlop, Pirelli, Continental, Bridgestone și Michelin.

Accesorii

Accesoriile pentru motociclete vă vor duce plăcerea de a conduce, siguranța și confortul la un alt nivel. Acestea ușurează călătoriile (de exemplu, un suport pentru telefon și navigație sau o geantă practică pentru rezervorul de combustibil, așa-numita tankbag), reduc riscul de furt (de exemplu, un sistem de blocare a discurilor de frână cu alarmă, o ancoră antifurt sau un lanț antifurt) și vă ajută să vă păstrați motocicleta curată (de exemplu, o husă pentru motocicletă). Și acesta este doar începutul! În magazinul nostru veți găsi accesorii pentru motocicleta dvs. sportivă din multe alte categorii, inclusiv crash pad-uri, interfoane și gadget-uri de antrenament pentru a vă îmbunătăți performanța pe pista de curse.

Produse de garaj

Întreținerea unei motociclete sport după o excursie pe circuitul de curse sau după o călătorie dinamică pe serpentinele de munte este o chestiune pe care nu o puteți trece cu vederea. Până la urmă, este vorba de siguranța dumneavoastră și de plăcerea pe care o așteptați cu nerăbdare la următoarele ieșiri. Printre produsele de garaj utile pentru posesorii de motociclete sport se numără un suport pentru braț oscilant sau pentru roți, adaptoare/roți și pături pentru încălzirea anvelopelor pentru a menține anvelopele calde în timpul zilei de circuit. Nu uitați de uneltele și accesoriile de atelier cu care veți face service și repara defecțiuni. O motocicletă sport este o combinație de adrenalină, accelerație și viteză. Asigurați-vă că este sigură și plăcută de utilizat.

Lifestyle - Casual - îmbrăcăminte ocazională

Vă place să vă accentuați flerul de motociclist în fiecare zi? La fel și nouă! Am compilat o gamă largă de îmbrăcăminte moto de zi cu zi, pentru a ne asigura că mirosul de cauciuc ars și benzină va pluti din garderoba ta. Tricourile, hanoracele și șepcile pentru motociclete sunt doar câteva exemple de accesorii pentru adevărații petrolhead!

Căști de motocicletă

O cască de motocicletă sportivă trebuie să fie sigură, confortabilă și ușoară. Ce criterii ar trebui să folosiți pentru a vă ghida în alegerea ei? Multe depind de locul în care veți folosi casca de motocicletă cel mai des. Dacă mergeți pe circuit, optați pentru cochilii de înaltă calitate pentru a vă asigura că capul este protejat la cel mai înalt nivel posibil (același lucru este valabil și pentru îmbrăcămintea, cizmele și mănușile de motocicletă). Dacă alegeți o cască de motocicletă pentru drumurile publice, acordați atenție izolării fonice, greutății (cu cât este mai ușoară carcasa, cu atât mai puțină oboseală la nivelul gâtului) și confortului la purtare. Bineînțeles, nu neglijați siguranța. Siguranța ar trebui să fie întotdeauna la cel mai înalt nivel posibil, indiferent unde mergeți cu motocicleta.

Lenjerie intimă

Lenjeria de corp termo-activă va avea grijă de confortul tău termic. În zilele mai reci, vă va încălzi eficient corpul (în special modelele din lână merinos), iar pe vreme caldă, va reduce temperatura de lângă corp cu până la 1 grad Celsius. Lenjeria de corp termică pentru motociclism înseamnă, de asemenea, un risc mai mic de iritații (datorită construcției fără cusături) și o prospețime mai mare (ionii de argint și alte soluții minimizează dezvoltarea bacteriilor responsabile de mirosurile neplăcute). În plus, lenjeria de corp termică funcționează bine și pentru alte activități, cum ar fi trekking, schi/snowboarding sau alergare, astfel încât o veți putea folosi pe tot parcursul anului.

Bagaje

Motocicletele sport au fost făcute pentru călătorii? Nu, dar asta nu înseamnă că nu le poți lua într-o călătorie mai lungă! Pentru motocicliștii cărora le place să acumuleze kilometri în timp ce mențin un ritm dinamic, am dezvoltat o gamă de bagaje de motocicletă adaptate pentru motocicletele sport. Bagajele de motocicletă pentru o motocicletă sport se caracterizează prin greutate redusă, design aerodinamic pentru a reduce rezistența aerului și funcționalitate ridicată. În gama noastră veți găsi, printre altele, genți laterale, genți pentru rezervorul de combustibil (tankbag) și genți pentru scaunul pasagerului. Vedeți ce v-am pregătit și porniți la drum!

Mănuși

Mănușile pentru motociclete sport trebuie să se caracterizeze printr-un nivel ridicat de siguranță, confortabile la purtare și cu o ergonomie excelentă. Acționarea rapidă a manetelor, senzația completă a motocicletei și protecția adecvată a mâinilor în caz de cădere sunt lucruri fără de care pilotajul rapid iese din discuție. Mănușile sport pentru motociclete sunt, de asemenea, despre stil, făcându-vă să ieșiți în evidență pe șosea, și despre soluții de ultimă generație, introducându-vă într-o lume de materiale și tehnologii inovatoare. Alegeți mănușile de motocicletă sport preferate și experimentați adrenalina pe drumurile publice sau pe pista de curse.

Sistem de evacuare

Anunță tot cartierul că pleci la drum! O tobă de eșapament sport pentru motociclete vă va permite să creșteți performanțele motorului și să vă oferiți sunetul la care ați visat întotdeauna. Mai mult, un amortizor de zgomot pentru motociclete vă va permite să îmbunătățiți aspectul mașinii dumneavoastră sportive. În gama noastră veți găsi amortizoare de motociclete de la mărci precum IXIL, Dominator, LeoVince, Arai și Akrapovic. Pe scurt, aveți de unde alege! Conferiți motocicletei dvs. un caracter pur-sânge și ne auzim pe șosea.