check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B
COD: 2982467

Unsoare pentru rulmenți de înaltă temperatură Mannol LC 2 180 kg - 8094

32,30 RON inclusiv TVA

Unsoare pentru rulmenți de înaltă temperatură Mannol LC 2

Producător:
Cod produs:
8094
Capacitate:
230g

Unsoare antiuzură rezistentă la căldură, multifuncțională, pe bază de uleiuri minerale foarte rafinate, cu un agent de îngroșare pe bază de săpun complex de litiu termostabil, cu adaos de esteri sintetici și aditivi speciali anti-uzură, anti-oxidare și anti-coroziune. Dezvoltată pentru lubrifierea pe termen lung a rulmenților cu bile și role care funcționează sub sarcini termice și mecanice ridicate. Conceput pentru utilizarea în echipamentele industriale care necesită unsoare NLGI 2 de înaltă temperatură și presiune înaltă NLGI 2: turnătorii, echipamente vibratoare, minerit, transportoare cu role etc. Respectați instrucțiunile producătorului din manualul de utilizare al echipamentului!

Descriere generală
  • prezența esterilor sintetici sporește semnificativ proprietățile anti-uzură, antigripaj și antifricțiune ale unsorii;
  • își păstrează proprietățile funcționale de la -30 °C la +170 °C, ceea ce crește durata de viață a rulmenților;
  • formează o peliculă lubrifiantă durabilă, rezistentă la apă, fluctuații de temperatură și contaminanți, ceea ce prelungește intervalele de înlocuire și reduce costurile de exploatare;
  • protejează rulmenții și alte piese împotriva coroziunii;
  • are o bună stabilitate termică și mecanică, rezistă eficient la oxidare;
  • îndeplinește o gamă largă de cerințe, permițând utilizarea unei singure unsori în majoritatea centrelor de frecare;
  • este compatibilă cu majoritatea unsorilor de litiu standard;
  • consistența unsorii rămâne constantă în timpul depozitării pe termen lung. Termen de valabilitate 5 ani de la data fabricației.
  • Pentru lubrifierea rulmenților cu role și cu alunecare încărcați, a rulmenților de butuc, a diferitelor articulații, a articulațiilor cardanice, a ansamblurilor de suspensie și a altor ansambluri supuse la sarcini de șoc și vibrații în vehicule, echipamente agricole și off-road. La vehiculele grele de marfă - ansambluri pentru sarcini medii și grele (rulmenți și transmisii de osii, rulmenți de arbore cardanic, butuci de roți, caroserii de basculantă, dispozitive de tractare, arbori cardanici, articulații de direcție, legături, cilindri de frână de mână, cuplaje pentru a cincea roată).