Meniu

ATV - Quad

Noroi, nisip și pietre - asta ne place la aer liber! Dacă și vouă vă plac, ați venit în locul potrivit. Veți găsi piese pentru quad și ATV, precum și îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru a vă urmări pasiunea off-road.

Cele mai populare

Pantofi

Mergi pe teren accidentat, așa că ești conștient de cât de mult îți pot fi solicitate picioarele și tibiile atunci când te încingi ore în șir. O cizmă pentru quad/ATV nu înseamnă doar să ai o talpă rigidă care să-ți ofere un sprijin ferm și o pârghie confortabilă, ci și să-ți protejeze pe deplin picioarele atunci când cazi sau pătrunzi pe un teren dificil. Încălțămintea pentru quad-uri trebuie să fie rezistentă, confortabilă și durabilă. La urma urmei, nu există un mediu mai solicitant pentru încălțăminte decât cel off road. Consultați gama noastră de cizme quad/ATV de la cei mai buni producători din industrie. Vă așteaptă o gamă de modele de la mărci precum Fox, Gaerne, Leatt și Thor.

Îmbrăcăminte

Atunci când mergeți în off-road, nu trebuie să uitați de îmbrăcămintea potrivită. Îmbrăcămintea pentru ATV vă va asigura protecția în cazul unei căzături și va preveni în mod eficient orice surpriză pe care off-road-ul v-o rezervă. Îmbrăcămintea pentru ATV înseamnă, de asemenea, confort la condus și libertate totală. Fie că tăiați prin tufișuri sau stabiliți un nou record pe pistă, nimic nu vă va opri din mers! Aruncă o privire la gama noastră de îmbrăcăminte pentru quad-uri și înarmează-te pentru off-road cu haine care te vor menține în siguranță, confortabil și elegant atunci când te încingi.

Gogle, ochelari de motocicletă

Ochelarii de protecție pentru quad-uri sunt un must-have pentru orice fan al off-road-ului. Te vor proteja de noroiul și pietrele care zboară de sub roțile altor vehicule și îți vor proteja ochii de crengi, tufișuri și alte elemente ale naturii care vor să-ți facă rău în timp ce marchezi traseul. Ochelarii de protecție pentru Quad/ATV trebuie să fie confortabili, să se potrivească perfect și să fie rezistenți. La urma urmei, nu există joc moale pe teren! Mai mult, este o idee bună să alegi un model cu vizieră care să nu se aburce atunci când mergi pe ploaie sau când depui efort intens, oferindu-ți vizibilitate maximă.

Rucsacuri

Un rucsac pentru quad-uri este cel mai simplu mod de a lua cu tine lucrurile esențiale în off-road. Apa, proviziile, navigația sau mănușile de rezervă sunt doar câteva dintre lucrurile pe care ar trebui să le aveți la îndemână atunci când sunteți în off road. Mai mult, unele modele de rucsacuri pentru quad-uri/ATV-uri oferă mult mai mult decât un simplu spațiu de transport. O protecție certificată pentru spate, care îți va crește siguranța atunci când te încingi în off-road, sau un camelbak încăpător, datorită căruia îți poți umple lichidele fără să cobori de pe mașină, sunt doar câteva dintre plusurile pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când alegi un rucsac pentru quad-ul tău.

Piese

Nu este greu să găsești un nou defect atunci când mergi la cros sau pe o pistă de motocross. Motorul, suspensia, frânele și cutia de viteze sunt doar câteva dintre componentele unui quad care sunt supuse unor bătăi crâncene în off-road. Dacă doriți să vă bucurați de o călătorie sigură, confortabilă și plăcută, ar trebui să vă concentrați pe o revizie sistematică și să remediați toate defecțiunile în mod constant. Așadar, duceți-vă quad-ul la atelier, folosiți baza noastră de date extinsă de piese pentru quad-uri și bucurați-vă de o mașină complet operațională. Veți găsi piese pentru quad-uri și ATV-uri atât de la producători de marcă, cât și de la modelele de buget, cum ar fi quad-urile chinezești din clasa 50, 125 și 250 cmc.

Anvelope

În off-road, tracțiunea contează! Anvelopele pentru quad-uri și ATV-uri garantează un control total al vehiculului, o frânare eficientă și capacitatea de a schimba direcția în mod agresiv. Indiferent de locul în care vă folosiți ATV-ul (asfalt, pistă de motocross sau off road) și de suprafața preferată (noroi, nisip, pietre sau zăpadă), veți găsi anvelope ATV care să vă satisfacă nevoile. Producători renumiți (printre care ITP, Duro, SUNF și JOURNEY), manopera de înaltă calitate și materiale durabile sunt doar începutul listei de avantaje ale anvelopelor pentru quad-uri și ATV-uri pe care le veți găsi la Gmoto!

Accesorii

Te înfierbânți pe teren? Atunci știți foarte bine că se poate întâmpla orice! Dacă vrei să fii pregătit pentru orice surpriză în timpul plimbărilor off road și motocross, ar trebui să te echipezi cu accesorii pentru quad-uri. Trolii, accesorii pentru scule, ancore, curele de remorcare sau suporturi pentru cârlige sunt doar începutul listei lungi de accesorii pentru quad-uri pe care le vei găsi la Gmoto. Alege accesoriile pentru quad-uri de care ai nevoie și pornește în off-road. Aventura vă așteaptă!

Căști de motocicletă

O cască pentru quad-uri este un element esențial pe care ar trebui să îl luați cu dvs. în off-road. Aceasta vă va proteja eficient capul împotriva deteriorării în timpul unei căzături, vă va permite să vă mențineți ochelarii de protecție bine fixați și vă va proteja de crengile sau pietrele care zboară de sub roțile altor vehicule. Mai presus de toate, o cască de quad/ATV trebuie să fie sigură (certificarea este obligatorie!), confortabilă și bine ventilată pentru a vă menține confortul în timpul unei călătorii solicitante pe vreme caldă. Am pregătit pentru dumneavoastră o gamă de căști pentru quad-uri de la producători de renume, inclusiv Leatt, Airoh, IMX, Bell și Thor.

Lenjerie de corp termo-activ

Lenjeria de corp termică vă permite să vă simțiți confortabil din punct de vedere termic în timp ce călătoriți în zilele reci, calde și ploioase. Cele mai avansate modele, cusute din fibre inovatoare, reduc temperatura la nivelul corpului cu până la 1 grad Celsius, în timp ce lenjeria de corp termică mai groasă, realizată din lână merino, încălzește corpul chiar și în condiții meteo extreme. Lenjeria de corp termică înseamnă, de asemenea, prospețime (ionii de argint reduc dezvoltarea bacteriilor care cauzează mirosuri) și lipsa iritațiilor (datorită construcției fără cusături), ceea ce sporește, de asemenea, plăcerea de a conduce quad-uri off-road.

Bagaje

Vă îndreptați spre off-road pe termen lung? Merită să investești într-un portbagaj sau un rollbag pentru quad-ul tău! Un portbagaj central încăpător sau un rollbag pentru ATV-ul dumneavoastră este o rețetă simplă pentru a avea tot echipamentul necesar cu dumneavoastră în timpul aventurilor off-road. Haine de schimb, curele de transport, frânghii și alte accesorii sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le veți transporta în siguranță în bagajele concepute cu gândul la quad-uri și ATV-uri. Descoperiți gama noastră de portbagaje centrale, genți rollbag și genți de bagaje pentru quad-uri/ATV-uri, care nu se vor lăsa intimidate de nicio aventură off-road.