Meniu

Snowmobile

Îți place să te dai în vânt pe zăpadă? La fel și nouă! Am reunit o gamă de piese, îmbrăcăminte și accesorii pentru a ne asigura că nicio condiție nu va fi o provocare pentru tine.

Cele mai populare

Cască

Îți place să te dai în vânt cu snowmobilul? Nu uitați de siguranța dumneavoastră! O cască pentru snowmobile vă va proteja capul în cazul unei căderi sau al unei coliziuni cu natura și va crește, de asemenea, confortul călătoriei dumneavoastră. Modelele echipate cu un guler de protecție și un parbriz special pentru a reduce evaporarea sunt cu siguranță un must have atunci când mergeți în condiții meteo dificile. Consultați gama noastră de căști pentru snowmobile (avem coifuri de la Leatt, Fox și Airoh, printre altele), alegeți modelul preferat și delectați-vă cu nebunia albă!

Îmbrăcăminte de iarnă

Îmbrăcămintea de iarnă pentru snowmobile vă va transforma experiența de snowmobiling. Jachetele, pantalonii și costumele de iarnă special concepute vor crește confortul termic și vor reduce pătrunderea zăpezii sau a ploii în straturile interioare ale îmbrăcămintei. Membranele moderne, mânecile extinse, cordonul și izolațiile detașabile funcționează bine chiar și la cele mai scăzute temperaturi. Descoperiți gama noastră de îmbrăcăminte de iarnă pentru snowmobile și porniți la drum în zăpadă în confort ca niciodată!

Gogle, ochelari de motocicletă

Ochelarii de protecție pentru snowmobile vă vor oferi o protecție adecvată a ochilor, o vizibilitate bună și un confort termic adecvat. La urma urmei, nimeni căruia îi place să se dezlănțuie în zăpadă nu va avea chef să strâmbe din ochi în timp ce călătorește în împrejurimi naturale frumoase. În gama noastră veți găsi ochelari de protecție pentru snowmobile de la Leatt, Just1, Leoshi, Progrip și Thor, printre altele. Pe scurt, chiar crema șiragului de producători de acest tip de accesorii. Alegeți modelul preferat, porniți snowmobilul și porniți pe traseul dumneavoastră preferat!

Protectori

Protectorii pentru snowmobile sunt cel mai simplu mod de a vă recupera din orice căzătură atunci când mergeți cu snowmobilul pe praf alb. Coatele, gâtul, genunchii, pieptul, spatele sau coccisul sunt doar câteva dintre părțile corpului tău care îți vor mulțumi pentru că ai investit în protectori de calitate. Am alcătuit pentru tine o gamă extinsă de protectori pentru snowmobile de la producători de top. Leatt, Pod, Progrip, Polisport și Thor sunt doar începutul. Alcătuiește un set de protectori, alege un loc cu cea mai bună pulbere și lasă-te pradă nebuniei albe!

Rucsacuri

Un rucsac pentru snowmobile este o necesitate dacă pleci pe un traseu lung sau dacă plănuiești să petreci câteva ore jucându-te în praful alb. Acesta va stoca mănuși de rezervă, un termos cu ceai cald, gustări și un set de unelte esențiale - lucruri pe care ar trebui să le aveți întotdeauna la îndemână atunci când mergeți cu snowmobilul. Gama noastră include rucsacuri pentru snowmobile de la Thor, Oxford, Rebelhorn, Shad și SW-Motech, printre altele. Alegeți cel mai bun model de rucsac și porniți la drum. Sperăm că vă veți aminti de el pentru mult timp!

Accesorii

Accesoriile pentru snowmobile vă vor permite atât creșterea confortului călătoriei (inclusiv apărători de mâini și încălzitoare/manșoane, covorașe de încălzire pentru canapea, geamuri de protecție și mânere pentru pasageri), cât și depozitarea mașinii dumneavoastră în timpul perioadelor de inactivitate de vară (inclusiv huse pentru snowmobile). Dacă mergeți pe un traseu mai lung sau vă place să transportați lucruri care nu încap neapărat într-un rucsac, merită să vă echipați snowmobilul și cu genți impermeabile și alte accesorii pentru bagaje. Consultați gama noastră de accesorii pentru snowmobile și porniți în aventură!

Lenjerie de corp termo-activ

Atunci când mergeți pe bicicletă în condiții meteo dificile, fiecare strat de îmbrăcăminte joacă un rol important. Temperaturile scăzute, ninsorile abundente și rafalele de vânt sunt doar câteva dintre fenomenele cu care vă veți confrunta la volanul snowmobilului dumneavoastră. Lenjeria de corp termică vă va asigura căldura, vă va regla temperatura corpului și va elimina eficient transpirația, ceea ce se va traduce în confort la condus. Mai mult, construcția fără cusături și materialele moderne vor minimiza riscul de iritații și mirosuri neplăcute. Consultați gama noastră de lenjerie de corp termică pentru snowmobiling de la producători de renume (inclusiv Adrenaline, Brubeck, RL și Leoshi) și înfruntați iarna!

Piese

Accelerație dinamică, viteză maximă și viraje bruște. Dacă asta vă place să conduceți un snowmobil, atunci ar trebui să îl păstrați într-o stare tehnică impecabilă. Am pregătit o gamă extinsă de piese (inclusiv șenile, filtre de ulei, demaroare, arbori cotiți și componente electrice) pentru ca dvs. să puteți efectua orice reparație și întreținere a mașinii dvs. Vedeți ce avem în magazin pentru dumneavoastră, completați comanda și porniți pe traseul dumneavoastră preferat. Adrenalina este deja acolo, așteptându-vă!