Meniu

Cafe Racer

Nimic nu te face să te simți mai bine decât să-ți reconstruiești propria motocicletă și să o scoți în oraș sau pe șosea după ce proiectul este finalizat. La noi, veți găsi tot ce vă poate face să simțiți asta!

Cele mai populare

Pantofi

Cizmele de motocicletă Caffe racer combină confortul, siguranța și designul atemporal. Am selectat pentru dvs. cele mai cool modele de cizme de motocicletă din piele naturală și materiale sintetice de la liderii industriei, inclusiv Shima, Modeka și Broger. Alegeți dintre cizme trappers, adidași și cizme de motocicletă militare care se potrivesc perfect pe motocicletele cafe racer. Vezi ce ți-am pregătit și pornește la drum!

Îmbrăcăminte

Îmbrăcămintea de motocicletă pentru o mașină cafe racer este o combinație de materiale clasice (denimul și pielea naturală se potrivesc perfect cu cafe racers), soluții moderne de siguranță și confort și un design atemporal care nu se plictisește niciodată! Consultați sugestiile noastre de îmbrăcăminte pentru motociclete cafe racer și porniți la drum, atrăgând privirile trecătorilor și ale celorlalți motocicliști.

Rucsacuri

Un rucsac de motocicletă este o necesitate dacă plecați la drum sau faceți naveta la serviciu cu motocicleta. Un laptop, un aparat foto, documente, o jachetă de ploaie și o trusă de scule la îndemână sunt doar câteva exemple de lucruri pe care le puteți transporta confortabil într-un rucsac de motocicletă. Avem zeci de rucsacuri de motocicletă pentru tine, iar unele dintre ele au dotări suplimentare foarte utile, cum ar fi un rezervor de apă încorporat (cunoscut sub numele de camelbak) sau o protecție pentru spate. Vezi ce ți-am pregătit și ridică confortul cafe racer-ului tău la un nou nivel!

Piese

Fiecare proprietar de cafe racer știe foarte bine cât de complicat este procesul de construcție a unui astfel de proiect. Am pregătit o gamă imensă de piese de motocicletă pentru ca tu să repari baza pe care ai cumpărat-o, iar apoi să faci service și să aduci orice modificări la construcția cafe racer. Vezi ce ți-am pregătit și pornește la drum în sezonul următor!

Anvelope

Cauți anvelope de motocicletă cu adevărat frumoase pentru cafe racer-ul tău? Una care îi va completa aspectul, se va potrivi perfect cu jantele și va face ca designul tău să arate coerent? La Gmoto, veți găsi anvelope de motocicletă cafe racer de la producători renumiți (inclusiv Mitas, Pirelli și Michelin) care sunt o combinație de manoperă de înaltă calitate, soluții moderne și un aspect care impresionează! Verifică gama noastră de anvelope pentru motociclete cafe racer, completează-ți designul și pornește la drum.

Accesorii

Îți transformi motocicleta într-un cafe racer și cauți accesorii de motocicletă pentru a-ți crea proiectul de vis? Așa se face că avem în stoc sute de accesorii și piese accesorii care vă vor oferi posibilitatea de a construi o adevărată operă de artă care să impresioneze pe stradă și la mitingurile moto. Vei găsi, printre altele, capace de faruri, scaune de bancă, oglinzi de capăt de ghidon, grupuri de rosturi și componente de iluminat în stil cafe racer. Vezi ce ți-am pregătit, completează comanda și zboară în garaj pentru a-ți finaliza proiectul!

Produse de garaj

Îți construiești proiectul de vis, dar atelierul tău este subechipat și lipsit de unelte? Este timpul să schimbați această situație! La Gmoto veți găsi o gamă largă de scule specializate (de exemplu, un aspirator și un aparat de echilibrare a roților), accesorii pentru garaj (de exemplu, covorașe absorbante, cricuri pentru motociclete, suporturi pentru roți și scaune de atelier) și tot felul de scule de mână (inclusiv extractoare, chei, șurubelnițe și chei dinamometrice). Vedeți ce v-am pregătit, echipați-vă garajul cu toate uneltele și accesoriile de care aveți nevoie și apoi finalizați-vă proiectul cafe racer!

Lifestyle - Casual - îmbrăcăminte casual

Doriți să vă accentuați flerul de motociclist la serviciu sau la școală? Nu există o modalitate mai ușoară decât un tricou sau un hanorac cu tematică moto! Vei găsi îmbrăcăminte moto de zi cu zi care se va potrivi perfect cu stilul tău. Tricouri, hanorace, tricouri polo, șepci și șosete sunt doar începutul! Verifică ce ți-am pregătit și ieși în oraș într-o ținută de motociclist.

Gogle, ochelari de motocicletă

Mergi cu o cască deschisă pe cafe racer-ul tău? Aveți nevoie de ochelari de motocicletă eleganți pentru a vă proteja ochii de ploaie, vânt și insecte care se deplasează cu viteză. Veți găsi ochelari de motocicletă în stil retro, care au fost realizați cu atenție la cele mai mici detalii. Vezi ce ți-am pregătit, alege-ți ochelarii de motocicletă preferați și urcă-te la volanul cafe racer-ului tău. Lasă-te purtat de aventură!

Produse generale

Semnalizatoarele auxiliare, tahometrele, canapelele de motocicletă și o serie de alte accesorii pe care le puteți monta pe cafe racer-ul dvs. sunt doar o parte din produsele pe care le veți găsi în magazinul nostru. Am selectat pentru tine piese de motocicletă, accesorii și unelte, astfel încât să îți poți finaliza proiectul sau să îi poți face orice modificare. Verifică ce ți-am pregătit, pornește la drum și arată lumii motocicleta ta unică!

Căști de motocicletă

Dacă mergeți cu o cafe racer, aveți nevoie de o cască de motocicletă care să fie nu numai sigură și confortabilă, ci și elegantă! Am selectat pentru tine căști de motocicletă în stil cafe racer, deschise, cu fălci și integrale, completarea perfectă a ținutei tale de motocicletă pentru mașinile în acest stil iconic. Veți găsi căști de motocicletă chiar de la producătorii de renume, inclusiv Bell, Lazer, Biltwell și SHOEI.

Lenjerie de corp termică

Îți scoți cafe racer-ul la plimbare? Asigurați-vă că purtați un set de lenjerie de corp termică pentru a vă garanta confortul termic. În funcție de modelul pe care îl alegeți, lenjeria de corp termică vă va menține corpul cald sau răcoros. Seturile călduroase din lână merino sunt ideale pentru înghețurile matinale și plimbările ploioase, în timp ce lenjeria termică respirabilă cu panouri de ventilație generoase te va ușura în cele mai călduroase condiții meteo. Consultați gama noastră de lenjerie de corp termică pentru motociclism și păstrați-vă confortul pe drum.

Bagaje

Bagajele de motocicletă pentru motocicletele cafe racer se bazează pe designul atemporal, materiale de înaltă calitate și funcționalitate ridicată. Veți găsi, printre altele, portbagaje (centrale și laterale), portbagaje de tip pannier și genți de roți și genți de rezervor. Toate în stil cafe racer, pentru a nu deranja aspectul designului tău unic! Vezi ce ți-am pregătit, alege-ți modelele preferate și pornește la drum. Aventura vă așteaptă!

Mănuși

Mănușile de motocicletă cafe racer îți vor menține mâinile confortabile și sigure în timp ce conduci unicul tău monociclu. Acestea le vor proteja de ploaie, frig, insecte grăbite și presiunea vântului, iar în cazul unei căzături, le vor proteja eficient de consecințele rezultate în urma contactului dureros cu asfaltul. Consultați sugestiile noastre de mănuși de motocicletă pentru mașinile cafe racer și oferiți mâinilor dumneavoastră cel mai înalt nivel de protecție!

Sistem de evacuare

Vrei ca cafe racer-ul tău să poată să răcnească? Sau căutați o tobă de eșapament pentru a completa aspectul sistemului de evacuare sau al întregii motociclete? În ambele cazuri, ați ajuns la locul potrivit! Am selectat pentru tine zeci de amortizoare de zgomot pentru motociclete cafe racer care nu numai că sună frumos, dar arată la fel de bine. Vezi ce ți-am pregătit și completează-ți proiectul cafe racer montându-i o tobă de eșapament nepământeană!