Meniu

Jet Ski

Croazieră rapidă pe plajă sau croazieră lentă pe lacurile Masuriei? Oricare ar fi stilul pe care îl preferați pe jet ski-ul dumneavoastră, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă simți în largul dumneavoastră pe apă cu noi!

Cele mai populare

Îmbrăcăminte

Când te afli la volanul unui jet ski, simți nevoia de adrenalină, libertate și distracție. Vreți să o simțiți din plin? Echipează-te cu îmbrăcăminte pentru scutere acvatice! Confortul și libertatea de mișcare, precum și confortul termic, astfel încât nicio temperatură a vremii sau a apei nu te sperie, sunt doar începutul avantajelor lor. În funcție de corpul de apă și de activitate, puteți opta pentru un costum de neopren, un costum de neopren sau un tricou termic cu mânecă lungă. De asemenea, merită să luați cu dumneavoastră mănuși pentru scuterul de apă, pentru a simți mai bine mașina, precum și o vestă și o cască pentru a maximiza siguranța pe apă. Consultați hainele noastre pentru scutere de apă și permiteți-vă să vă bucurați de distracție pe apă!

Accesorii

Accesoriile pentru ambarcațiuni nu numai că vă vor permite să vă bucurați pe deplin de croazieră pe diverse corpuri de apă, dar vă vor permite și să vă andocați mașina confortabil și în siguranță în port și să o transportați. O ancoră, o frânghie de remorcare și bare de protecție sunt indispensabile pentru orice proprietar de ambarcațiune. Doriți să treceți la nivelul următor? Echipați-vă cu genți impermeabile și echipamente accesorii (de exemplu, mânere de prindere excelente). Consultați gama variată de accesorii pentru ambarcațiuni, completați-vă echipamentul și dați-vă drumul la sălbăticie pe apă!

Piese

O ambarcațiune nautică are nevoie de piese de schimb și lichide de funcționare de înaltă calitate. La urma urmei, o mașină neglijată, care cere de mult timp o revizie a motorului sau un schimb de ulei, nu vă va răsplăti cu performanțe depline pe apă. De aceea, am pregătit o gamă extinsă de componente (inclusiv rotoare, turbine, garnituri, demaroare și arbori cotiți) și fluide cu ajutorul cărora vă veți aduce jet ski-ul în stare perfectă. Vedeți ce am pregătit pentru dumneavoastră, completați comanda și bucurați-vă de motovehiculul dumneavoastră nautic în stare de funcționare pe corpul de apă preferat.