check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B

Plăți și facturi

Cum pot plăti pentru o comandă?

În magazinul nostru online puteți plăti comanda folosind mai multe metode de plată. Cunoașteți-le pe toate și alegeți cea mai convenabilă metodă de plată pentru produse.


Transfer bancar online - cea mai populară metodă de plată. După selectarea băncii, veți fi redirecționat către pagina de autentificare și apoi puteți plăti comanda cu un singur clic.

Avantajul acestei metode este că plata este postată imediat, ceea ce duce la un început rapid al procesării comenzii.

  • Google Pay
  • Plata la livrare - plătiți comanda în numerar la primirea coletului.
  • Card de plată - plata securizată cu un card de plată.
  • Transfer bancar tradițional - transferați banii direct din contul dvs. bancar în contul nostru sau îi depuneți la o bancă/un oficiu poștal. Dacă selectați această metodă de plată, plata trebuie să fie înregistrată în contul nostru bancar înainte ca comanda să poată fi finalizată.
  • PayPal - o metodă de plată electronică populară în întreaga lume.





Pot primi o factură cu TVA?

Da, puteți primi o factură cu TVA pentru fiecare produs pe care îl vindem. Pur și simplu selectați opțiunea corespunzătoare atunci când plasați comanda. Baza pentru emiterea unei facturi de TVA este numele, adresa și numărul de identificare fiscală al societății. Veți primi această factură în format electronic prin e-mail.




Ce trebuie să fac dacă factura de TVA conține erori?

În cazul în care factura de TVA conține erori, vă rugăm să ne scrieți la adresa [email protected]. În conținutul mesajului, introduceți numărul facturii și eroarea care a apărut pe aceasta. Specialistul nostru vă va informa cu privire la pașii următori.

Vă rugăm să rețineți că nu este posibilă emiterea unei facturi de TVA pe baza chitanței și că corectarea facturii la returnarea bunurilor implică o confirmare automată a semnării facturii de corecție și acceptarea acesteia.