check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B

Contul meu la Gmoto

Este contul gratuit?

Da, contul este gratuit. Vă recomandăm să vă configurați contul pentru a putea accesa în permanență istoricul comenzilor și pentru a putea face achiziții ulterioare și mai ușor.



Cum pot crea un cont?

Crearea unui cont este ușoară și durează doar câteva minute. Iată cum:




1. faceți clic pe pictograma semn. O veți găsi în colțul din dreapta sus al ecranului, lângă coșul de cumpărături și pictograma de căutare.

2. faceți clic pe butonul "Înregistrare", care se află sub eticheta "Nu aveți un cont".

3. completați câmpurile "Detalii de expediere" și "Contact". Câmpul "Companie/Instituție" este opțional, nu trebuie să îl completați.

4. faceți clic pe "Register" (Înregistrare) și gata! Vă vom trimite o parolă de cont generată automat la adresa de e-mail pe care ați introdus-o. Veți putea să vă schimbați parola contului atunci când vă conectați pentru prima dată la contul dvs.




Cum îmi pot modifica informațiile contului?

Dacă doriți să vă modificați informațiile, conectați-vă la contul dvs. și accesați fila "My Information" (Informațiile mele). Aici puteți modifica adresa de livrare, datele de contact și detaliile de facturare. După ce ați introdus noile informații, nu uitați să faceți clic pe butonul "Salvare".



Cum îmi pot schimba parola contului?

Dacă doriți să vă schimbați parola, conectați-vă la contul dvs., accesați fila "Parola" și completați câmpurile de la "Resetare parolă". După ce ați introdus noua parolă, faceți clic pe butonul "Change password" (Schimbă parola).