check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B

Coduri de reducere

Ce este un cupon de reducere?


Cuponul de reducere vă dă dreptul la o reducere la comandă. Cupoanele de reducere nu pot fi combinate cu alte promoții (inclusiv livrarea gratuită).



Cum îmi răscumpăr codul cuponului de reducere?

Pur și simplu introduceți codul cuponului de reducere în coșul de cumpărături, în câmpul prevăzut în acest scop. Îl veți găsi după ce faceți clic pe plusul de lângă inscripția "Am un cod de reducere". După introducerea codului de reducere, sistemul va reduce automat costul comenzii.




Vă rugăm să rețineți că cupoanele de reducere nu pot fi combinate cu alte promoții, inclusiv cu transportul gratuit. Acest lucru înseamnă că, odată ce introduceți codul de reducere, va trebui să renunțați la transportul gratuit și să plătiți dumneavoastră costul.


Pot utiliza din nou codul de reducere dacă am returnat produsele?

În cazul codurilor de reducere unice, nu este posibil să folosiți din nou codul de reducere după ce ați returnat bunurile. Puteți folosi cupoanele de reducere reutilizabile de mai multe ori, chiar și după ce ați returnat bunurile.



Cum pot obține un cod de reducere?

Cupoanele de reducere sunt emise individual de către serviciul clienți. Le puteți găsi, de asemenea, pe rețelele noastre de socializare și în buletinul informativ, așa că vă recomandăm să urmăriți și să vă abonați la buletinul informativ.