check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B

Cumpărați în siguranță

Scopul nostru este de a oferi fiecărui client cel mai înalt nivel de securitate și de a garanta satisfacția lor la cumpărături. Lucrăm în mod constant la securitatea magazinului nostru online, care este confirmată de numeroase certificate și sigilii de aprobare. Aflați de ce ar trebui să ne alegeți pe noi.





Trusted Shops - suntem deținători ai sigiliului de aprobare Trusted Shops, care este acordat doar magazinelor online care îndeplinesc standarde înalte de servicii pentru clienți. Peste 100 de criterii diferite sunt verificate în cadrul unui audit efectuat de specialiștii din echipa Trusted Shops, pe baza legislației naționale și europene privind cumpărăturile online și ținând cont de reglementările în vigoare ale autorităților care reglementează comerțul electronic. Magazinele care au primit sigiliul de aprobare Trusted Shops au o garanție de rambursare a banilor în caz de nelivrare sau de nereturnare după revocare.




Certificat pentru companii de renume - avem certificatul polonez pentru companii de renume, care se acordă companiilor care îndeplinesc cerințele Codului de etică în ceea ce privește onestitatea, integritatea și fiabilitatea operațiunilor lor.





Certificat SSL - datele dumneavoastră sunt complet criptate atunci când ne sunt transmise, astfel încât acestea rămân secrete față de persoanele neautorizate. Astfel, datele dvs. rămân în siguranță.





Retur fără motivare - respectăm prevederile legislației poloneze, astfel încât aveți întotdeauna la dispoziție 15 zile de la primirea bunurilor pentru a le returna.





Fiabilitatea companiei - suntem prezenți pe piață în mod continuu din 2009. Echipa noastră este formată din peste 100 de specialiști în diverse domenii, pentru care motocicletele reprezintă cea mai mare pasiune.





Protecția datelor cu caracter personal - aderăm la principiile de protecție a datelor cu caracter personal prevăzute de legislația poloneză. Datele dumneavoastră sunt în siguranță la noi.





Urmărirea în orice moment a coletului dumneavoastră - imediat ce coletul dumneavoastră este expediat, veți primi un număr de scrisoare de trăsură și o adresă web unde puteți urmări starea coletului dumneavoastră.