check Transport gratuit de la 499,00 RON
check Retururi până la 14 zile
check Plătește în 30 de zile
check Domeniul comerțului cu ridicata - B2B

Premii și certificate

Premii și certificate


Ne dezvoltăm și ne îmbunătățim constant magazinul online, ceea ce nu trece neobservat de clienți. De ani de zile, am câștigat premii și distincții în cele mai mari clasamente ale magazinelor online.




Locul întâi la categoria "Motorizare" în clasamentul Opineo - în 2018 și 2022 am câștigat locul întâi la categoria "Motorizare" în prestigiosul clasament al magazinelor online al Opineo, devansând nu doar alte magazine de motociclete, ci și magazine online cu piese auto și anvelope.



Premiul la categoria "Cele mai bune magazine online" în clasamentul Opineo - în 2021 am câștigat un premiu la categoria "Cele mai bune magazine online" în prestigiosul clasament al magazinelor online 2021 organizat de Opineo. Ne-am remarcat nu numai dintre magazinele de motociclete și automobile, ci și dintre magazinele online din alte industrii.



Locul al doilea la categoria "Motorizare" în clasamentul Opineo - în 2016, am câștigat locul al doilea la categoria "Motorizare" în prestigiosul clasament al magazinelor online organizat de Opineo. Ne-am distins nu numai de alte magazine de motociclete, ci și de furnizorii de piese auto și anvelope.